Cum Sa Iti Faci Propriul Magazin Online De Produse?

 

 

În UE, utilizatorii activi de Internet reprezinta 79,3% din populaie. În România, procentul este de 56,3%. În acelasi timp, mai mult de 40% dintre români au profil pe Facebook. De asemenea, în ultimul timp comerul online a devenit foarte popular în UE. Proporia de persoane cu vârsta cuprinsa între 16 si 74 de ani care au facut cumparaturi pe Internet în cele 12 luni dinaintea anchetei a fost de 53% în 2015. Persoanele cu vârste cuprinse între 25 si 54 de ani se evidentiaza când vine vorba de achizitii online: 16% dintre cumparatorii din acest grup de vârsta a achizitionat ceva online de 6-10 ori în decursul a trei luni, iar 14% dintre ei au facut-o si mai frecvent.

 

Se estimeaza ca pe Internet s-au cheltuit aproximativ 2.000 de miliarde de dolari americani doar în 2016. De fapt, o astfel de explozie a comerului on-line este usor explicabila, daca luam în considerare cât de usor este sa achizitionezi ceva pe Internet. Nimic mai rapid, mai simplu si mai confortabil!

 

Utilizatorii de Internet care au luat parte la o ancheta europeana au mentionat urmatoarele avantaje principale ale comertului online:

• poti sa cumperi oricând si oriunde,
• ai acces la o gama mai larga de produse,
• poti compara preturile,
• îti poti împartasi experienta despre produse cu alti clienti.

Iar aceasta tendina este amplificata si mai mult de diseminarea extrem de rapida a dispozitivelor mobile, folosite de milioane de persoane în mijloacele de transport în comun sau în masina, în timp ce asteapta la cabinetul medical etc. În 2014, numarul utilizatorilor de Internet mobil l-a depasit pe cel al utilizatorilor de computere.

 

E evident ca terenul este pregatit ca tu sa faci pasul în spatiul virtual si sa îi dezvolti afacerea online. Daca te gândesti putin, e logic, pentru ca aceasta miscare te poate ajuta sa ajungi la sute de mii, ba chiar la milioane de utilizatori de Internet, toti potentiali clienti! Cu un magazin virtual bine pus la punct si o metoda de promovare a vânzarilor bine gândita, îti poti asigura foarte multi prospecti.

Conform anchetei mentionate mai sus, 30% dintre toti cumparatorii online au achizitionat sau au comandat bunuri sau servicii de la vânzatori din alte tari din UE. Deci nu te adresezi doar românilor, ci întregii Europe, care te asteapta sa îti comercializezi si sa îi distribui produsele!

 

Noi iti punem la dispozitie toate detaliile si informatiile de care ai nevoie pentru crearea unui site online, de asemenea te vom sprijini si informa legat de administrarea site-ului, nu trebuie decat sa ne contactezi la numarul de telefon afisat la contact. Trebuie doar sa iti propui si sigur vei reusi.

 

Cum îmi pot folosi propriul magazin virtual CaliVita?

• Te poti hotarî sa lucrezi DOAR online si îi poti construi o retea doar din membri care se înscriu online. Însa, chiar daca activezi doar în spatiul virtual, tot ar trebui sa te interesezi de clientii tai si sa îi sprijini ca si când ai fi cunostine: nu uita sa tii legatura cu ei online; cere-le parerea; poti încerca sa concepi oferte personalizate pentru ei. Nu uita: Te costa de cinci ori mai mult sa atragi un client nou decât sa pastrezi unul vechi!
• Multi îsi folosesc magazinul virtual pentru a-si pava drumul pentru networkingul personal: când în sfârsit ajung sa discute cu prospectii în persoana, le dau adresa de Internet unde se pot informa în liniste despre sistem si unde vor gasi toate produsele de care au nevoie.

Înregistrarea dureaza doar câteva minute, iar apoi, fiind clienti înregistrati, vor vedea ca pot cumpara foarte rapid si usor în magazinul tau online.

 

De ce sa nu profiti de aceasta sansa unica? Tine pasul cu tendintele, creeaza-ti un magazin online si tine legatura cu clientii. Bucura-te de toate avantajele pe care ti le ofera universul online!