Cura de Detoxifiere a Organismului

 

 

 

Cel mai probabil organismul nostru are nevoie de o detoxifiere. Putem sprijinii procesele de purificare a organismului daca suntem atenti la ceea ce mancam, consumam mai putine grasimi si dulciuri si mai multe fructe si legume sau incepem sa facem mai multa miscare.

In cadrul gamei de produse calivita gasim cateva produse de succes care sprijina detoxifierea si improspatarea organismului

Nu avem dubii in ceea ce priveste efectele produsului Liquid Chlorophyll care este unul dintre produsele preferate ale clientilor nostri.

Clorofila LichidaClorofila extrasa din alfalfa ajuta la eliminarea substantelor toxice, in timp ce substantele active din alfalfa – vitaminele K si B, aminoacizii, precum si mineralele- ne vitalizeaza organismul, ajuta la refacerea depozitelor de vitamine si minerale ale organismului si mentin nivelul acestora.

In medicina populara, clorofila este considerara un deodorant intern eficient, deoarece are efect de suprimare a mirosurilor neplacute, ceea ce reprezinta un avantaj substantial in momemtul in care substantele toxice sunt eliminate din organism.

Aroma sa placuta de menta contribuie la senzatia de prospetime. La acest produs am adaugat bine inteles si ulei natural de menta.

Detoxifierea si alcalinizarea – Liquid Clorophyll

Clorofila are un puternic efect alcalinizant asupra sistemului digestiv, optimizează circulaţia sanguină, digestia, reduce senzaţia de oboseală, îmbunătăţeşte şi sprijină sănătatea. Pe lângă multe alte efecte benefice, ajută şi la menţinerea unei activităţi intestinale optime.

Alfalfa este una din plantele cel mai intens studiate şi reprezintă una din cele mai potrivite surse de proteine, clorofilă, carotină, vitamina A (retinoli), vitamina D (calciferol), vitamina E (tocoferol), vitamina B (piridoxină) şi vitamina K (filochinonă), precum şi o sursă adecvată de enzime digestive.

Alfalfa este utilizată pe întreg globul de sute de ani ca roborant şi fortifiant general. Conform rezultatelor experimentelor, aceasta neutralizeaza efectele substanţelor dăunătoare din alimente care pătrund în ficat şi în intestinul subţire, înainte ca acestea să îşi exercite acţiunea negativă. Poate ajuta la eliminarea toxinelor şi la neutralizarea acizilor. Nutrienţii care conţin o mare cantitate de clorofilă alcalinizează şi detoxifică organismul, în special ficatul.

Un alt produs deosebit de eficient in curele de detoxifiere este Nopalin. In momentul in care vin in contact cu un lichid fibrele de cactus ” para cu tepi ” din tabletele de Nopalin se umfla, creand senzatia de satietate astfel incat acest produs este de ajutor in curele de slabire.

Pe langa reducerea apetitului, fibrele influenteaza benefic digestia si usureaza tranzitul intestinal, fapt pentru care are o importanta deosebita pentru detoxifiere.

Nopal - Para cu tepiIn plus are un efect favorabil si asupra lipidelor sangvine; o serie de studii au demonstrat ca un consum regulat al fibrelor cactusului nopal reduce nivelul colesterolului LDL si nu il afecteaza pe cel de colesterol HDL asa numitul colesterol bun.

Are un efect similar si asupra glicemiei, in cazul diabetului de tip 2. Daca produsul se consuma inaintea testului de toleranta la glucoza, glicemia creste mult mai putin. Este de folos nu numai in cazul diabeticilor, ci si a persoanelor aflate la cura de slabire, a celor care sufera de rezistenta la insulina, care are adesea ca rezultat sindromul ovarelor polichistice (PCOS).

Nopalin poate fi de asemenea, de ajutor in pierderea surplusului de greutate. Din moment ce are un continut mare de fibe, se creeaza un sentiment de satietate, ajutand la problemele de supraalimentare. Are un continut scazut in grasimi saturate si colesterol, dar induce o activitate metabolica ridicata, care maximizeaza arderea grasimilor si transformarea produselor alimentare in energie.