Fiind un consumator dedicat produselor noastre, tu cum iti incepi o zi obisnuita de toamna? Bei o cana de ceai, iti iei micul dejun, dupa care deschizi sertarul si scoti de acolo toate cutiile de vitamine pe care vrei sa le consumi in ziua respectiva. Iei Vitamina C1000 Plus, Mega B Complex, cateva de picaturi de vitamina D, o capsula de Omega 3, dupa care iti amintesti cat de importante sunt probioticele si ce multa nevoie avem de fibre… Te-ai intrebat vreodata cat de mult timp iti rapeste procedura asta in fiecare zi? Nu? Atunci e momentul sa o faci. Dar, pentru ca acest calcul sa fie si mai interesant, compara rezultatul cu deschisul unui plic de Daily Recharge, pe care il vei putea cumpara in curand!

Tot ce ai nevoie intr-un singur pliculet

Cel mai nou produs al nostru Daily Recharge, contribuie la mentinerea vitalitatii cu un complex de sapte ingrediente active, toate acestea intr-o cutie care iti asigura necesarul pentru 30 de zile. Printre ingredientele sale active se numara produsele cel mai des achizitionate de membrii nostri, care satisfac nevoile organismului intr-un mod exceptional. Asa ca, pe langa vitaminele de baza, vitaminele B,C si D, un pliculet mai contine si Omega 3, fibre de Nopal si probiotice; in plus, iti oferim acum si un nou superantioxidant, Moringa.

Cum contribuie cele sapte tipuri de ingrediente active la vitalitatea ta?

Nu mai trebuie sa explicam importanta vitaminei C, fiindca toti suntem constienti de aceasta. De asemenea, de cativa ani buni stim ca rolul vitaminei D nu se reduce la dezvoltarea muschilor si oaselor, ci aceasta reduce si riscul contractarii gripei, de exemplu.  Vitaminele B isi exercita sinergic efectul complex, care influenteaza pozitiv in special nervii, muschii, digestia, pielea, parul si ochii.

Se stie ca Omega 3 joaca un rol important in tratarea problemelor cardiovasculare, cerebrale si nervoase, dar nu trebuie sa scapam din vedere ca poate fi foarte eficient si la tratarea bolilor inflamatorii, gratie efectului sau antiinflamator.

Cu cele 18 tipuri de aminoacizi, vitaminele, mineralele si fibrele din compozitie, cactusul Nopal ajuta la detoxificarea organismului, reduce glicemia, asigura mai multa energie corpului, reduce senzatia de oboseala si ajuta la combaterea obezitatii.

Noul nostru ingredient activ Moringa, este bogat in flavonoide si are un continut ridicat de fier si calciu. Confera energie, intareste sistemul imunitar, creste rezistenta, accelereaza recuperarea in urma bolilor, stabilizeaza tensiunea arteriala si glicemia.

In final, trebuie sa accentuam in mod deosebit importanta consumului de probiotice, care are o serie de efecte fiziologice pozitive, din moment ce 70% din sistemul nostru imunitarse gaseste in flora intestinala, chiar daca acest lucru suna incredibil.

Daily Recharge (30 pliculete)

Ingrediente active/ pliculet:

Vitamina B1 ….. 3.00 mg

Vitamina B2 …. 2.00 mg

Niacina … 20.00 mg

Vitamina B6 … 1.00 mg

Vitamina B12 …. 5.00 mcg

Vitamina C …. 1000.00 mg

Vitamina E …. 10 UI (10.00 mg)

Vitamina D ….. 1000 UI

Concentrat de ulei de peste …. 1000.00 mg

contine: 180 mg EPA + 120 mg DHA

Lactobacillus acidophilus …. 4.0 miliarde

Pudra de macese organice … 125.00 mg

Nopal deshidratat …. 600.00mg

Pudra de Moringa …. 1000.00 mg

Mod de administrare Daily Recharge:

1 Pliculet pe zi.