Dependenta de Alcool Tratament Naturist

 

 

 

 

Dependenta de Alcool Tratament Naturist Recomandat de Doctor Cojocaru Valentina:

Liquid C + Bioflavonoids with Rose Hips2,5 ml/zi ( o jumatate de lingurita)- inainte de masa cu 30 de minute – pentru o protectie antioxidanta puternica, cresterea imunitatii, reducerea infectiilor ce apar fercvent in consumul de alcool.

Resveratrol PLUS1 capsula/zi- inainte de masa cu 30 minute sau la doua ore dupa masa– protective impotriva efectelor nocive aleradicalilor liberi, controleaza actiunea toxica a alcoolului asupra celulelor organismului, benefic in intoxicatiile alcoolice.

Ocean 212 linguri o data/zi- inainte de masa cu 30 de minute– contine mai mult de 200 de substante biologic active benefice pentru organism ( 8 tipuri de alge marine, plante,vitamine, antioxidanti, aproximativ 60 de substante minerale, circa 24 aminoacizi si enzyme). Reprezinta un excellent detoxifiant, sprijina functia ficatului si pancreasului, vitalizeaza si energizeaza organismul aflat in sevraj.

Rhodiolin3 caps/zi- dimineata, pranz, seara, inainte de masa – sprijina organismul impotriva sevrajului, induce stare de calm si relaxare, impiedica recidivele. Nu determina dependenta, se poate utiliza pentru mult timp.

Aplicati tratamentul 1-2 luni sau pana la remiterea simptomelor si verificare prin analize de sange si ecografie abdominala sau aparat de biorezonanta.

BioHARMONEX – ESTE UN APARAT DE BIOREONANTA CONCEPUT SPECIAL PENTRU UZUL LA DOMICILIU. Opereaza conform principiilor biofizicii, mai exact ale biorezonantei, si anume fiecare celula vie din corpul uman are un camp electromagnetic propriu. Acest camp electromagnetic reprezinta una din modalitatile de comunicare dintre cellule, prin carese initiaza si controleaza diferitele procese din organism. BioHarmonex genereaza un camp electromagnetic extern, care poate sprijini procesele natural ale corpului. Poate fi folosit pe programul reincarcare mentala pentru o relaxare adecvata, limfatic- pentru detoxifiere, durere- pentru o stare generala de bine in orice circumstante, relaxare- pentru reincarcare, nervi, vedere, detoxifiere, circulatie, respirator- pentru cei cu functie respiratorie modificata, probleme pulmonare, ficat/pancreas- sprijina aceste doua organe, meridian- armonizeaza activitatea meridianelor de acupunctura, bioritm- pentru un bioritm armonios.

 

Dependenta de alcool

Dependenta de alcool (care include un nivel care este uneori numit alcoolism) apare atunci cand controlul consumului de alcool implica probleme, continuand sa consumam alcool chiar si cand ne cauzeaza probleme, fiind nevoie sa consumam cantitati mai mari pentru acelasi efect, sau simptome de sevraj cand scadem rapid cantitatea consumata sau nu mai consumam deloc.
Consumul nesanatos de alcool include orice consum de alcool care ne risca sanatatea sau viata, sau cauzeaza probleme cauzate de consumul de alcool. Include de asemenea, binging-ul cu alcool- atunci cand o persoana consuma cinci sau mai multe bauturi in mai putin de doua ore, si se poate intinde pe durate mai mari, chiar zile. Binging-ul cu alcool cauzeaza riscuri semnificative pentru sanatate si siguranta personala.
In cazul in care modul de a consuma alcool rezulta in probleme semnificative din viata de zi cu zi, sunteti probabil dependent de alcool. Aceasta poate varia de la o dependenta usoara la una severa. Cu toate acestea, chiar si o dependenta usoara poate degenera si poate duce la probleme serioase, astfel incat tratamentul precoce este important.

 

Dependenta de alcool simptome:

Dependenta de alcool poate fi usoara, moderata si severa, in functie de numarul de simptome pe care le intampinati.

 

Semnele si simptomele pot include:

*A fi in imposibilitate de a limita cantitatea de alcool consumata.
*Dorinta de a reduce cantitatea consumata fara succes.
*Petrecerea unei perioade mari de timp in consumul, obtinerea de alcool si recuperarea de la consumul de alcool.
*O senzatie sau nevoie puternica de a consuma alcool.
*Neindeplinirea obligatiilor majore la locul de munca, scoala, sau de acasa din cauza consumului de alcool repetat.
*Continuarea consumului de alcool in situatiile in care stiti ca cauzeaza probleme fizice, sociale sau interpersonale.
*Renuntarea sau reducerea activitatilor de la munca, sociale sau hobby-uri.
*Consumul de alcool in situatii in care nu este sigur, cum ar fi inotul sau condusul.
*Dezvoltarea unei tolerante la alcool, astfel incat simtiti nevoia sa consumati mai mult pentru acelasi efect, sau aveti un efect redus de la aceeasi cantitate.
*Confruntarea cu probleme de sevraj- cum ar fi greata, transpiratie si tremurat- cand nu consumati alcol, sau cand consumati pentru a evita aceste probleme.
*Intoxicatia cu alcool apare cand cantitatea de alcool din fluxul sanguin creste. Cu cat aceasta concentratie este mai mare, cu atat mai multe deficiente aveti. Intoxicatia cu alcool cauzeaza probleme de comportament si schimbari mentale. Acestea pot include un comportament inadecvat, stari instabile, judecata defectuasa, tulburari de vorbire, afectarea atentiei sau a memoriei, si coordonare slaba. Puteti avea de asemenea, perioade de inconstienta, in cazul in care nu va amintiti evenimente. Niveluri foarte ridicate de alcool din sange pot duce la coma sau chiar moarte.
*Problemele de sevraj pot avea loc atunci cand consumul de alcool a fost mare si prelungit si apoi este oprit sau redus foarte mult. Acesta poate sa apara in cateva ore, sau pana la patru sau cinci zile mai tarziu. Simptomele includ transpiratie, ritm cardiac rapid, tremur al mainilor, probleme de somn, greata si varsaturi, halucinatii, neliniste si agitatie, anxietate si crize convulsive care apar ocazional. Simptomele pot fi destul de severe pentu a afecta capacitatea de a functiona la locul de munca sau in situatii sociale.

 
Cat este o singura bautura?

Definitia unei singure bauturi poate fi una din urmatoarele:

*355 mililitri de bere normala(5% alcool)
*237-266 mililitri de lichior de malt(~7% alcool)
*148 de mililitri de vin normal(circa 12% alcool)
*44 mililitri de lichior(circa 40% alcool)

 

Dependenta de alcool cauze:

Factorii genetici, pshihologici, sociali si de mediu pot influenta modul in care consumul de alcool afecteaza corpul si comportamentul. Teoriile sugereaza ca pentru anumite persoane consumul de alcool are un impact diferit si mai puternic, care poate duce la dependenta de alcool.

 

De-a lungul timpului, consumul prea ridicat de alcool poate schimba functionarea normala a zonelor creierului vostru asociate cu experienta placerii, judecata, si capacitatea de a exercita un control asupra comportamentului. Acest lucru poate duce la nevoia de a consuma alcool si incercarea de a restabili sentimentele bune, sau pentru a le reduce pe cele negative.