Extract de Samburi de Struguri Beneficii

 

 

 

Resveratrol Calivita – 60 Capsule

Sâmburii de struguri (Vitis vinifera) conțin substanţe puternice care oferă multiple beneficii pentru organism, inclusiv: ameliorare a durerii, acțiune antiinflamatoare, protecție împotriva radicalilor liberi.

 

Sâmburii de struguri conţin flavonoide numite procianidine oligomerice (OPC), care oferă corpului de 50 de ori mai mulţi antioxidanţi decât vitamina C sau vitamina E, și ajută la prevenirea și corectarea deteriorării capilarelor din tot corpul. Oamenii de ştiinţă au studiat mai întâi beneficiile medicinale ale procianidine oligomerice descoperite în scoarţa de pin, care erau menţionate ca picnogenol. Procianidine oligomerice din sâmburii de struguri încă sunt denumiţi picnogenoli, dar acest lucru este incorect, deoarece cuvântul se referă exclusiv la picnogenolii OPC din scoarța de pin. Procianidine oligomerice din sâmburii de struguri au o acţiune chimică și farmacologică diferită în organism.

 

 

Samburi de Struguri Beneficii:

Sâmburii de struguri ajută la ameliorarea simptomelor asociate cu radicalii liberi şi o circulaţie proastă, inclusiv: insuficiența venoasă cronică (CVS), venele varicoase, degenerescenţa maculară şi retinopatia diabetică. Procianidine oligomerice din extractul de sâmburi de struguri tonifiază capilarele și crește fluxul de sânge la nivelul pielii, ceea ce ajută la prevenirea descompunere a colagenului.

 

Atunci când este aplicat topic, extractul de sâmburi de struguri acţionează şi ca un acid alfa-hidroxil și este folosit în mai multe loțiuni cosmetice şi creme menite să îmbunătățească tonusul pielii și să diminueze ridurile.

 

Sâmburii de struguri conțin cantități semnificative de resveratrol, o substanță care acționează ca un antiinflamator și care a demonstrat o capacitate de a scădea colesterolul și trigliceridele, pe lângă faptul că oferă o protecție antioxidantă. Unele studii au arătat că reveratrolul poate încetini creşterea tumorilor.

 

 

Extract de Samburi de Struguri Prospect

Extractul de sâmburi de struguri este disponibil în majoritatea magazinelor de specialitate. Doza recomandată este de 75-300 de miligrame de extract de sâmburi de struguri, în fiecare zi, timp de 3 săptămâni, apoi se trece la o doză de 40-100 de miligrame, pe zi.

 

 

Dacă doriți să vă îmbunătăţiţi textura pielii, să vă diminuaţi ridurile sau să căpătaţi culoare în obraji, puteţi încerca produsele cosmetice care folosesc extract de sâmburi de struguri, pentru a inversa semnele de îmbătrânire. Puteți obține doza zilnică de sâmburi de struguri mâncând struguri. Strugurii roşii oferă beneficii suplimentare de sănătate (ei conțin o cantitate mare de flavonoide numite anthocianoside, care acționează ca antioxidanți puternici în organism).

Resveratrol Calivita – 60 Capsule – În acest produs de calitate premium, am combinat resveratrol din seminţe de struguri, care stimulează activitatea vaselor sanguine, şi coenzima Q10, care conferă energie celulelor, pentru a asigura o protecţie cât mai completă posibil pentru sistemul cardiovascular.  În plus, ingredientele acestui produs contribuie la realizarea protecţiei împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi şi astfel pot încetini procesul de îmbătrânire.