Fibrilația Atrială Tratament Naturist

 

 

 

Fibrilația Atrială Tratament Naturist Recomandat de Dr. Valentina Cojocaru:

Fibrilația atrială  este un ritm cardiac neregulat și adesea rapid, care poate crește riscul de accident vascular cerebral, insuficiența cardiacă și alte complicații legate de inimă. În timpul fibrilației atriale, cele doua camere superioare (atrii) ale inimii bat neregulat și haotic –  coordonate cu cele două camere inferioare (ventricule) ale inimii.

 

Simptomele fibrilatiilor atriale includ adesea palpitații ale inimii, dificultăți de respirație și slăbirea inimii. Episoadele de fibrilație atrială pot apărea și dispărea, sau pot dezvolta direct fibrilația atrială, care nu dispare și poate necesita tratamente. Desi fibrilația atrială în sine, de obicei, nu pune în pericol viața, este o afecțiune gravă, care necesită uneori tratament de urgență. Aceasta poate duce la complicații. Fibrilația atrială poate duce la formarea cheagurilor de sânge în inimă, care pot circula pe la alte organe și să conducă la fluxul sanguin blocat (ischemie).

 

Tratamente pentru fibrilație atrială pot fi inclusiblv medicamente si alte interventii pentru a încerca să-și modifice sistemul de energie al inimii.

 

 

Fibrilația atrială simptome:     

Unele persoane cu fibrilație atrială nu au nici un simptom și nu sunt conștiente de starea lor până când sunt descoperite în timpul unui examen fizic. Cei care nu au simptome de fibrilație atrială pot prezenta semne și simptome, cum ar fi: palpitatii, care au senzațiile unei curse, ritm cardiac incomod, neregulat sau o bastonadă în piept cu capacitatea de a exercita slăbirea inimii.  

 

Oboseala, amețeala, slăbirea respirației, durere toracică redusă pot cauza fibrilație atrială. Ea poate fi: ocazională. În acest caz, se numește paroxistică fibrilatie atriala. Este posibil să aveți simptome care apar și dispar, care durează de la câteva minute până la câteva ore și apoi se opresc pe cont propriu. Cu acest tip de fibrilație atrială, ritmul cardiac nu merge înapoi la normal pe cont propriu.

 

Dacă aveți fibrilație atrială persistentă, veți avea nevoie de tratament, cum ar fi un șoc electric sau medicamente pentru a restabili ritmul cardiac persistent de lungă durată . Acest tip de fibrilație atrială este continuu și durează mai mult de 12 luni. Permanent. În acest tip de fibrilație atrială, ritmul cardiac anormal nu poate fi restabilit. Veți avea fibrilație atrială permanentă, si va fi necesar adesea medicamente pentru a controla ritmul cardiac.

 

 

Fibrilația atrială cauze:

Cauzele fibrilației atriale sunt un ritm cardiac neregulat și adesea rapid, care are loc atunci când cele două camere superioare ale inimii dau semnale electrice haotice (atrii). Inima ta este formată din patru camere – două camere superioare (atriile) și două camere inferioare (ventricule). În camera din dreapta sus a inimii (atriul drept) este un grup de celule numite nodul sinusal. Acest lucru este stimulatorul cardiac normal al inimii.

 

Nodul sinusal produce impulsul care începe în mod normal, cu fiecare bătaie a inimii. În mod normal, impulsul se deplasează mai întâi prin atrii și apoi printr-o cale de legătură între camerele superioare și inferioare ale inimii numite noduri antrivenoriale (AV). Pe măsură ce semnalul trece de la nodul sinusal prin atrii, ei sunt contractați de pompa devsânge de la atriile dvs. în ventricule de mai jos. Pe măsură ce semnalul trece prin nodul AV la ventriculi, semnalează contractarea ventriculelor, pomparea sângelui în corpul tau.

 

În fibrilație atrială, camerele superioare ale inimii (atriile) dau semnale electrice haotice că urmare a tolbei ei. Nodul AV – conexiunea electrică între atrii și ventricule – este bombardat cu impulsuri care încearcă să ajungă la ventricule. Ventriculii, de asemenea, bat rapid, dar nu la fel de rapid ca atrii, ca nu toate impulsurile de obțin prin intermediul ventriculilor. Motivul este faptul că nodul AV este ca o autostrada pe rampă – numai atât de multe vehicule pot ajunge pe la un moment dat. Rezultatul este un ritm cardiac rapid și neregulat.

 

Ritmul cardiac în fibrilație atrială poate varia între 100 și 175 de bătăi pe minut. Intervalul normal pentru un ritm cardiac este între 60 și 100 de bătăi pe minut. Cauze posibile ale afecțiunii fibrilație atrială sau deteriorarea structurii inimii sunt cele mai frecvente cauze de fibrilație atrială. Cauze posibile ale fibrilației atriale includ: boli ale arterelor ridicat de sânge, atacuri de cord, presiune coronariană anormală, valve defecte cardiace cu care se nasc oamenii (congenitala) hiperactivitatea glandei tiroide sau alte dezechilibre metabolice.

 

Expunerea la stimulente, cum ar fi medicamente, cofeina, tutunul sau alcoolul. Boala sindromului de sinus – funcționarea necorespunzătoare a stimulatorului cardiac, boli naturale pulmonare ale inimii, inima anterioară. Intervenții chirurgicale sau alte boli de apnee de somn cu toate acestea cauzează fibrilația atrială, unii oameni care au fibrilație atrială nu au nici un defect cardiac sau vreo daună, o afecțiune numită cu siguranță este fibrilația atrială. În fibrilație atrială, cauza este adesea neclară, și complicațiile grave sunt rare.

 

Palpitația atrială este similară cu fibrilația atrială, dar ritmul în atriul este mai organizat și mai puțin haotic decât modelele anormale comune cu fibrilația atrială. Uneori, este posibil să aveți palpitație atrială, care se dezvoltă in fibrilația atrială și vice-versa. Factorii de risc pentru și simptomele și cauzele factorului atrial sunt similare cu cele ale fibrilației atriale. De exemplu, accidentele vasculare cerebrale sunt, de asemenea, o cauză a cuiva care are afecțiuni atriale. Ca și în cazul fibrilatiei atriale, afecțiunea atrial nu pune de obicei viața în pericol, atunci când este tratată în mod corespunzător.