Garlic Caps 100 Capsule Gelatinoase

 

 

 

 

 

Produse Naturiste Calivita pe Baza de Usturoi:

Garlic Caps – 100 Capsule – Capsule cu Usturoi si Patrunjel – Antibiotic Natural

Din punct de vedere medicinal, patrunjelul se comportă ca o planta anticanceroasa (protejeaza ficatul si intestinele împotriva cancerului), stimulent antireumatic, elimina toxinele si pietrele la rinichi. Mai mult decât atât, semintele de patrunjel stimuleaza fertilitatea şi ajută împotriva dependenţei de alcool şi împotriva tumorilor cerebrale.

 

 

 

Patrunjel descriere:

Numele latin folosit pentru patrunjel (Petroselinum Hortense), este format din două cuvinte greceşti: “Petros”, care înseamnă “piatră” şi “selinon”, care înseamnă “telina”. Patrunjelul pare a fi originar din partea de est a Marii Mediterane, in Europa de Sud, chiar dacă în timpul Evului Mediu, patrunjelul a fost unul dintre cele mai cunoscute condimente, folosit chiar şi în Europa de Nord. În prezent, Statele Unite impreuna cu Canada şi Europa sunt producătorii principali de patrunjel. Cele două tipuri de patrunjel cultivate sunt: ​​Petroselinum tuberosum (pentru rădăcină) şi Petroselinum crispum (pentru frunze).

 

 

Datorită aromei lor, frunzele de patrunjel pot stimula apetitul alimentar (motiv pentru care sunt folosite in supe, salate, carne şi alimente), în timp ce radacina este folosita ca leguma. Din punct de vedere medicinal, patrunjelul se comportă ca o planta anticanceroasa (aceasta ajută la protejarea ficatului şi impiedica formarea cancerului intestinal), stimulent antireumatic, si ajuta la eliminarea toxinelor si pietrelor la rinichi. Este important să se aibă în vedere faptul că seminţele de patrunjel au un efect afrodisiac remarcabil, prin stimularea glandelor sexuale. Mai mult, ele stimuleaza fertilitatea şi ajută împotriva dependenţei de alcool şi împotriva tumorilor cerebrale.

 

 

 

Patrunjel proprietati si beneficii:

Între 25-30 mg de patrunjel pe zi sunt suficiente pentru a asigura doza zilnica de vitamina C. Este important de menţionat că patrunjelul contine mai multa vitamina C decat lamaia, portocala sau orice alt fruct. Patrunjelul are cantităţi abundente de alte vitamine si minerale, cum ar fi: provitamine A, vitamina B, vitamina E, vitamina K, beta-caroten, magneziu, fosfor, fier, mangan, sodiu, sulf, potasiu si calciu.

 

 

Patrunjelul acţionează ca un antioxidant (elimină toxinele şi menţine elasticitatea vaselor de sânge), este un stimulent general, diuretic, antiseptic, antiinfecţios, antirahitic. În afară de acestea, patrunjelul este un neutralizator al efectelor negative provocate de fumat şi de dependenţa de alcool. Printre alte efecte pe care le are patrunjelul: imbunatateste sistemul imunitar, are un efect benefic asupra ficatului, splinei, organelor digestive şi endocrine.

 

 

 

Patrunjel preparate si tratamente:

Fie că este vorba de astm, anemie, obezitate, boli reumatice, dureri de dinti, indigestii, paraziti intestinali, tulburari menstruale sau chiar tumori, frunzele de patrunjel sunt un adjuvant nepreţuit. Acestea sunt, de asemenea, benefice pentru stomac, rinichi, vezica urinara, fluxul de sange.

 

 

 

Infuzia de patrunjel:

Două linguri de pătrunjel sunt puse în 2 cesti de apa fierbinte. După aproximativ o oră, amestecul este trecut printr-o sită şi se consumă de trei ori pe zi, înainte de mese. Aceeaşi procedură se va aplica pentru infuzia din seminte de patrunjel. Timpul de macerare este de aproximativ 8 ore, după care amestecul este trecut printr-o sită. Având în vedere cantitatea de vitamina A (frumusete) si vitamina E (elasticitate) pe care le conţine, patrunjelul are multiple efecte cosmetice. Infuzia de patrunjel este folosit ca un tonic pentru fata.

 

 

 

Garlic Caps contraindicatii:

Produsele care conţin patrunjel nu sunt recomandabile femeilor insarcinate sau celor care alapteaza. Cu toate acestea, ele pot consuma pătrunjel în alimente.