Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid+MSM

 

 

 

 

Produse Naturale pe baza de glucosamine chondroitin hyaluronic acid+msm:

Joint Protex Forte – 90 Tablete – Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid Msm

Joint Protex – 90 Tablete – Glucosamine Chondroitin Hyaluronic Acid Msm

Shark Aid – 90 Capsule – Cartilaj de Rechin

 

 

 

Glucozamina este produsa de catre organism si joaca un rol important in constructia cartilajelor – tesutul conjunctiv care acopera articulatiile. Mai multe studii stiintifice sugereaza ca glucozamina este recomandata in tratamentul osteoartritei. Osteoartrita este un tip de artrita care apare atunci cand cartilajele se rup datorita uzurii normale sau accidentarilor. Cel mai adesea apare la persoanele in varsta. In anumite studii suplimentele de glucozamina au redus durerile de articulatii provocate de osteoartrita. Unii cercetatorii relateaza faptul ca suplimentele de glucozamina stopeaza agravarea osteoartritei spre deosebire de tratamentul medicamentos.

Afectiunii in care este benefica glucozamina:

Osteoartrita

Rezultatele mai multor studii stiintifice sugereaza ca suplimentele de glucozamina sunt recomandate in tratamentul osteoartritei in special osteoartrita de la nivelul genunchilor si soldurilor. Osteoartrita Tratament Naturist

Glucozamina are urmatoarele efecte pozitive:

– reduce durerea in cazurile de osteoartrita;

– imbunatateste starea functionala a persoanelor care au osteoartrita in special la nivelul genunchilor sau soldurilor;

– reduce umflarea articulatiilor si rigiditatea acestora;

– amelioreaza simptomele osteoartritei chiar pana la trei luni de la stoparea tratamentului.

Mai multe studii arata ca glucozamina trebuie sa fie administrata intre doua si patru luni pentru a avea efecte pozitive.

Bolii intestinale inflamatorii:

Boala Crohn si colita ulcerativa sunt doua bolii intestinale inflamatorii. Manifestate prin diaree cronica cu sange. Unele studii clinice preliminare ca suplimentele de glucozamina administrate pe cale orala ajuta la eliminarea simptomelor boliilor intestinale inflamatorii, la copii care nu au raspuns la tratamentul medicamentos.

Doza recomandata de glucozamina:

La copii glucozamina nu este recomandata.

Adultii – dozajul de glucozamina pentru osteoartrita este de 500 mg de trei ori pe zi, timp de 30-90 de zile.

Doza zilnica recomandata de glucozamina este de 1500 mg.

Pentru a reduce durerea si inflamatia care apar in cazurile osteoartritei, suplimentele de glucozamina trebuie administrate pe o perioada indelungata.

Joint Protex Forte de la CaliVita contine 9 ingrediente deosebit de BENEFICE pentru articulatii, tendoane si incheieturi

Glucozamina – ajuta la formarea si mentinerea principalelor elemente structurale ale cartilajelor, prin urmare poate juca un rol important in mentinerea si regenerarea integritatii articulatiilor si in special a cartilajelor.

 

Condroitina – actioneaza in sinergie cu glucozamina, jucand rolul unui lubrifiant pentru articulatii, sprijinind in acest fel functionarea articulatiilor.

 

Acidul hialuronic – este un hidratant natural ce mentine vascozitatea lichidelor articulare si reduce frictiunea de la suprafata cartilajelor.

 

Metil-Sulfonil Metanul – MSM – ajuta la mentinerea structurii sanatoase a cartilajelor.

 

Extracte din plante: Boswellia Serrata, Cretusca, Turmeric – cunoscute pentru proprietatile antiinflamatoare

 

Zinc si Mangan – minerale ce se pierd prin procesul de transpiratie si de aceea trebuie sa intre in componenta alimentatiei sportivilor si persoanelor ce depun efort fizic intens.