Impotenta Cauze si Tratament

Probleme sexuale masculine

 

Se estimeaza ca 1 din 10 barbati are o problema legata de sex, cum ar fi ejacularea precoce sau disfunctia erectila. Problemele sexuale pot afecta orice barbat, indiferent de orientarea sexuala.

 

Disfunctia erectile (impotenta)

Aceasta problema apare atunci cand un barbat nu poate sa obtina sau sa mentina o erectie. Cei mai multi barbati pot sa aiba aceasta problema intr-un anumit punct al vietii, iar cauzele pot fizice sau psihologice.

Cauzele fizice includ boli de inima, diabet zaharat si tensiune arteriala ridicata. Alcoolul, fumatul si drogurile, precum si unele medicamente prescrise, pot provoca de asemenea probleme erectile.

Cauzele psihologice includ stresul, grijile legate de locul de munca, bani, relatie, familie si chiar grijile legate de a nu obtine o erectie pot fi factori care contribuie la problemele erectile.

 

Ejacularea prematura

Aceasta problema apare cand un barbat ejaculeaza mai devreme decat ar dori in timpul actului sexual. Este o problema doar in cazul in care cealalta persoana este deranjata de acest lucru.

Cauzele pot include anxietate cu privire la performanta sexuala, stres, probleme nerezolvate sau depresie.

Puteti consulta un medic sau un psiholog pentru ajutor.

 

Pierderea apetitului sexual

Pierderea apetitului sexual sau a libidoului este un lucru comun. Acest lucru poate fi legat de o serie de factori, inclusiv probleme in relatie, stres, anxietate si efectele secundare ale medicamentelor.

 

Tratament Naturist Impotenta Masculina:

Vital Man – (1-1-0 dupa masa ajuta la mentinerea unui nivel optim al secretiei de testosteron – hormon masculin)

Rhodiolin – (1-0-1 dupa masa, ajuta la cresterea nivelului de serotonina responsabil de buna dispozitie si de-stresare a sistemului nervos central, de asemenea contribuie la combaterea efectelor nocive ale stresului asupra organismului, actioneaza benefic asupra nivelului productiei de sperma si calitatii ejacularii).

Arginine Plus (1-1-1 dupa masa, ajuta la cresterea apetitului sexual si sprijina erectia, de asemenea stimuleaza productia de sperma)