Impotenta Tratamente Naturiste

 

 

Ce este impotenta(disfunctia erectila)?

Disfunctia erectila este cunoscuta in limbajul comun ca impotenta. Ea semnifica capacitatea de a obtine si mentine o erectie necesara pentru un act sexual satisfacator. Aceasta este o afectiune destul de comuna si afecteaza marea majoritate a barbatilor de peste 40 de ani.

Aceasta nu este o conditie care ne pune viata in pericol, dar poate avea un impact grav si semnificativ asupra calitatii celor afectati, a partenerilor si familiilor. Este important ca pacientii sa fie evaluati si investigati din punct de vedere fizic si psihic inainte de a incepe un tratament corespunzator.

 

 

Cauzele impotentei (disfunctiei erectile)

Disfunctia erectila poate aparea din mai multe cauze, acestea insa pot fi atat de natura fizica, cat si psihica. Cauzele includ ingustarea vaselor de sange ale penisului din cauza unei presiuni arteriale marite, a colesterolului din sange sau a diabetului zaharat. Problemele hormonale, traumatismele fizice sau chirurgicale la nivelul penisului pot provoca de asemenea disfunctie erectila.

Anumite cauze psihologice cum ar fi depresia, anxietatea si probleme intampinate in relatie pot cauza disfunctie erectila.

 

Factorii de risc ai disfunctiei erectile includ:

*Obezitate

*Fumatul

*Tensiune arteriala crescuta

*Colesterol ridicat

*Lipsa de exercitiu

*Diabet

*Sindrom metabolic

 

 

Epidemiologia disfunctiei erectile

La nuvel mondial exista o incidenta ridicata de cazuri noi a aceste afectiuni. Exista de asemenea si un numar mare de barbati care nu recunosc ca au aceasta afectiune, sau nu merg la medic pentru acest lucru, numarul real fiind mai mare.

 

Odata cu aparitia unor boli, cum ar fi diabetul zaharat, hipertensiunea arteriala si obezitatea riscurile de aparitie a acestei afectiuni cresc.

 

Disfunctia erectila este cea mai raspandita afectiune sexuala masculina, la barbatii intre 30-80 de ani avand o rata de 19,2%, fata de 31% cat au celelalte tipuri de afectiuni sexuale masculine. O data cu varsta, imposibilitatea completa de a avea o erectie creste rapid, de exemplu de la 5% la parbatii in varsta de 40 de ani, la 15% la barbatii in varsta de 70 de ani.

 

Studiile arata ca 52% dintre barbati cu varste cuprinse intre 40 si 70 de ani au fost afectati la un moment dat(afectiune usoara-17%, moderata-25%, severa-10%) si 40% dintre barbatii de 40 de ani pot suferi de o forma de disfunctie erectila.

 

Dintre toti pacientii, aproximativ 10-20% din acestia au o cauza psihogena sau psihologica. Cu toate acestea, chiar si atunci cand o cauza fizica este prezenta, poat aparea si factori psihologici care agraveaza situatia.

 

Tratament Naturist Impotenta Masculina:

Vital Man – (1-1-0 dupa masa ajuta la mentinerea unui nivel optim al secretiei de testosteron – hormon masculin)

Rhodiolin – (1-0-1 dupa masa, ajuta la cresterea nivelului de serotonina responsabil de buna dispozitie si de-stresare a sistemului nervos central, de asemenea contribuie la combaterea efectelor nocive ale stresului asupra organismului, actioneaza benefic asupra nivelului productiei de sperma si calitatii ejacularii).

Arginine Plus (1-1-1 dupa masa, ajuta la cresterea apetitului sexual si sprijina erectia, de asemenea stimuleaza productia de sperma)