L-Arginina Prospect

 

 

 Arginine Plus Calivita – 100 Tablete

Arginina – efectele asupra inimii si efecte secundare

Exista o multime de medicamente care ajuta la tratare afectiunilor cornice. Dar este cunoscut  faptul ca exista si numeroase suplimente alimentare care ajuta in diferite afectiuni. Cum este de exemplu arginina.

Arginina se pare ca ajuta in afectiunile inimii. Acest lucru este foarte important deoarece 85,6 milioane de America sufera de afectiuni ale inimii.

Deficienta de arginine este rara. Aceasta se gaseste in abundenta in diferite feluri de mancare si poate fi produsa si de catre organism. Alimentele bogate in arginine sunt: carnea rosie, pestele, cerealele, nucile si semintele si alte produse zilnice. Dar care sunt beneficiile argininei pentru inima si care sunt potentialele efecte secundare?

 

De ce avem nevoie de arginine?

Arginina cunoscuta si sub numele de L-arginina este implicate in numeroase functii ale organismului. Acestea includ:

  • Vindecarea ranilor;
  • Ajuta rinichii sa elimina subtantele reziduale din acestia;
  • Ajuta la mentinerea sistemului imunitar si hormonal;
  • Dilate si relaxeaza arterele.

Ca un supliment natural arginine a atras atentia asupra veneficiilor sale asupra inimii.

 

 

Care sunt  beneficiile argininei asupra inimii?

In organism arginine se trasnforma in oxid nitric. Oxidul Nitric este un neurotrnasmitator puternic care ajuta vasele se sange sa se relaxeze si imbunatateste circulatia.

 

Anumite studii arata ca arginina imbunatateste fluxul sangvin de la arterele inimii.

Aceasta poate amplifica simplifica simptomele cum ar fi dureri in piept sau angina si boala coranariana arteriala. Deocamdata nu exista studii pe termen lung care sa arate efectele argininei asupra colesterolului si asupra afectiunilor inimii.

 

Odata ce arginine ajuta ca vasele se sange sa se relaxeze si imbuntatateste fluxul sangvin aceasta ajuta si la disfunctiile erectile.

 

Mai exista alte potentiale efecte benefice ale argininei cum ar fi reducerea presiunii arteriale la unele persoane si imbunatateste distanta de deplasare la persoanele care au crampe musculare.

 

Nu toate studiile despre arginina au fost positive. Un studiu din 2006 arata ca arginina nu a ajutat la persoanele care au suferit atac de cord.

 Arginine Plus Calivita – 100 Tablete

Este arginina sigura de consumat?

In studiile clinice arginine a fost fosita in siguranta pe o perioada de 3 luni cu putine efecte secundare: dureri abdominale, diarea si guta.