Lactobacillus Acidophilus Prospect

 

 

Produse Naturiste pe Baza de Probiotice:

Acidophilus – 100 Capsule – probiotice naturiste

Ac-Zymes – 100 Capsule – probiotice naturiste

Probio Balance – 60 Tablete Masticabile – probiotice naturale pentru copii si adulti

 

Lactobacillus acidophilus -e greu de pronuntat dar acest probiotic special a devenit popular  în mass-media, deoarece  poate lupta împotriva infecțiilor și poate spori imunitatea. Lactobacillus acidophilus, de asemenea, cunoscut sub numele de L. acidophilus, este o bacterie benefica care exista in intestinul subtire.
Lactobacillus acidophilus este foarte rezistent la acizi si tolereaza destul de eficient lichidul biliar. Pe lângă ca traieste în mucoasa intestinului subțire,  asemenea, si colonizeaza si protejeaza  mucoasei vaginului si  a colului uterin, sau a uretrei. În aceste locuri acidophilus lucreaza pentru a produce acid lactic și alți acizi organici care inhibă aderența și multiplicarea microbilor patogeni.

Acesta concurează antagonizeaza o serie de agenti patogeni, inclusiv Escherichia coli (E. coli) Staphylococus aureus și Salmonella (cauze frecvente de intoxicații alimentare), Candida  și alți agenți patogeni, cum ar fi Shigella, Clostridium, Listeria și H.Pylori.

La fel ca miliardele de alte microorganisme benefice din tractul digestiv, L. acidophilus ajuta digestia alimentelor, produce vitamine și facilitează digestia.
Chiar dacă există multe alte tipuri de probiotice în intestine, Lactobacillus acidophilus joacă un rol deosebit de important. Este cheia pentru digestia produselor lactate și produce vitamina K, care este esențial pentru coagularea sângelui si formarea osoasa.
Iată un scurt rezumat despre ce Lactobacillus acidophilus poate face :

• Produce lactaza, enzima care descompune zaharul din lapte. (Persoanele care au intoleranță la lactoză nu produc această enzimă.)
• Previne și tratează diareea.
• Reduce proliferarea agenților patogeni din tractul digestiv.
• Ameliorează  intestinului iritabil, boala Crohn, si disbioza intestinala.
• Reduce frecvența infecțiilor vaginale și infecții ale tractului urinar.

• Crește  imunitatea.
• Poate trata infecții respiratorii, cum ar fi sinuzita si bronsita.
Cele mai bune probiotice :

Iaurtul si suplimente probiotice sunt unele dintre cele mai disponibile modalități de a incorpora bacteriile benefice in stilul tau de viata, dar produsele  din iaurt comerciale contin cantitati foaarte mici de bacterii bune. Multe conțin, de asemenea, o mare cantitate de zahăr, care  hranesc si bacteriile rele din tractul digestive.
Alimentele și băuturile care conțin lactobacillus acidophilus și alte probiotice sunt o alegere mult mai puternica pentru incorporarea bacteriilor bune . Sistemul de Ecologie  al Sanatatii incurajeaza si  subliniază cu fermitate imbunanatirea ecosistemului interior  prin alimente fermentate.
Un ecosistem interior sănătos este format din microflora  (bacterii bune), care se află în intestinele noastre și ne țin sănătosi și puternici.

Produse Naturiste pe Baza de Probiotice:

Acidophilus – 100 Capsule – probiotice naturiste

Ac-Zymes – 100 Capsule – probiotice naturiste

Probio Balance – 60 Tablete Masticabile – probiotice naturale pentru copii si adulti

 

Acidophilus
Datorită progreselor în înțelegerea corpului uman și a bacteriilor, lista incredibila a beneficiilor pe care probioticele le au a fost aduse la lumină. Lactobacillus acidophilus este o tulpină care ati  văzut-o, probabil, în reclamele cu iaurt  și suplimente probiotice. Se pare că beneficiile sale de sănătate sunt numeroase și promițătoare, în special în domeniile de intoleranță la lactoză, sănătatea cardiovasculară, digestia, si sanatatea sistemului imunitar.
Lactobacillus acidophilus beneficiile pentru sănătate:
Una dintre cele mai bune tulpini de probiotice  este Lactobacillus acidophilus. La fel ca Lactobacillus Brevis, această tulpină de probiotice se produce în mod natural în organism. Nu numai că  ajuta tractul digestiv si sistemul imunitar, de asemenea, ajută la producerea lactazei. Acest lucru ar putea oferi unele beneficii pentru cei cu intoleranță la lactoză. Unele cercetări sugerează  ca L. acidophilus

furnizează, de asemenea, unele beneficii pentru sanatatea cardiovasculara prin reducerea colesterolului.
Aceasta ajută la menținerea unui echilibru sănătos al bacteriilor din tractul digestiv prin producerea de vitamina K, lactaza, acidolphilina, acidolina, bacteriocina, și lactocidina. În acest sens, Lactobacillus acidophilus ajuta organismul in mod natural sa sparga lactoza in zaharuri simple. Acesta modulează chiar și funcția sistemului imunitar. Unele cercetări sugerează chiar că poate oferi un ajutor contra infecțiilor ale tractului urinar, colonului iritabil, si deficientelor cauzate de bacterii antibiotic.
Surse de Lactobacillus acidophilus:
Lactobacillus acidophilus pot fi găsite într-o varietate de surse de alimentare, de la iaurt și kimchi la varză acră și Kombucha. Un supliment de probiotice de bună calitate va oferi, de obicei, mai multe tulpini probiotice, inclusiv L. acidophilus. Pentru a maximiza eficiența unui supliment de probiotice, uita-te dupa unul care conține prebiotice. Prebioticele se gasesc in alimente bogate in fibre cum ar fi sparanghel, fasole, și usturoi. Ele acționează ca hrană pentru probiotice și  imbunatatesc sănătatea .
Beneficiile probioticului acidophilus:
Lactobacillus acidophilus poate ajuta la prevenirea și reducerea severității diareei, care rezultă din consumul de alimente stricate. Aceasta poate ajuta, de asemenea, cu diaree infectioasa cauzata de diferite virusuri și bacterii precum E. coli și astrovirus.
Reducerea Infecție vaginale
Lactobacillus acidophilus este un tratament eficient pentru infecții bacteriene ale zonei vaginale. Deși Lactobacillus  acidophilus este, de obicei, luat pe cale orala, este adesea introdus sub formă de tabletă în suprafața afectată a corpului în  timpul tratamentelor .
Reechilibrarea bacteriilor
Când luați antibiotice, medicamentele ucid toate bacteriile din tractul digestiv, inclusiv bacteriile prietenoase. Lactobacillus acidophilus poate ajuta reechilibrarea tractul digestiv prin repopularea acestuia si poate ajuta cu efecte secundare ale antibioticelor  cum ar fi crampele  și flatulența.
Daca  aveti intoleranta la lactoza, Lactobacillus acidophilus poate ajuta la reducerea disconfortului si simptomelor care vin cu consumul de lactate ajutându-vă la digerare .
Controlul colesterolului
Lactobacillus acidophilus poate coborari nivelurile de lipoproteine cu densitate scăzută, de asemenea, cunoscut sub numele de colesterol „rau“.
Apararea impotriva alergiilor
Cercetarile arată că L. acidophilus poate ajuta persoanele afectate de alergie  sa nu reactioneze asa de rau la polen.
Lactobacillus acidophilus beneficii:
Lactobacillus acidophilus este cel mai cercetat  probiotic  cunoscut de oamenii de știință. Bacteriile L. Acidophilus au fost izolate pentru prima dată în 1890 de către câștigătorul premiului Nobel Llya Metchnikoff. De atunci, mii de studii de cercetare au demonstrat că Lactobacillus acidophilus este vitală pentru sănătatea umană.
• Îmbunătățirea tensiunii arteriale și a colesterolului
• lupta cu infectii virale, bacteriene si infectii fungice
• Beneficii nutriționale
• Reduce Severitatea alergiilor
• Ajuta digestia
Lactobacillus acidophilus beneficii digestive:
Prima cercetare de rusul Llya Metchnikoff a arătat că Acidophilus a jucat un rol important in digestie. Cercetarea în ultimele decenii, a confirmat faptul că suplimentarea cu acidophilus poate ajuta digestia si trateaza diareea,  colonul iritabil intestinul permeabil , reduce intoleranta la lactoza si creste absorbtia de calciu, vitamina B și poate îmbunătăți chiar pofta de mancare.
Lactobacillus acidophilus beneficiile antialergice si intarirea imunitatii:
În plus față de beneficiile digestive numeroase studii de cercetare, de asemenea, arată că sporește imunitatea și scade alergiile. Un studiu din Japonia  de Dr. Ishida a demonstrat că o tulpină de Lactobacillus acidophilus în laptele fermentat a ajutat pacienții in reducerea semnificativa  a simptomelor de rinita alergică. Numeroase alte studii clinice, de asemenea, susțin că suplimentarea  cu acidophilus este legata de o reducere a simptomelor alergice.
Lactobacillus acidophilus lucruri interesante:
• unul dintre principalii rezidenti din intestin
• cele mai familiar și studiat probiotic (de departe)
• găsit în gură și vagin
• produce substanțe antibiotice, cum ar fi acidolina, acidophillina, lactobacillina, lactocina și altele
• ajuta la echilibrarea pH-ului intestinal superior (acest lucru poate ajuta la reducerea senzatiilot de arsuri la stomac)
• descoperit de laureatul al Premiului Nobel Llya Metchnikoff
• puternic împotriva infecțiilor cu Candida albicans
• combate ulcere, Salmonella, infecții, E. Coli
• creste absorbtia lactozei
• previne infectiile tractului urinar
• previne diareea
• crește absorbția nutrienților
• ajută la repararea intestinului permeabil
• există dovezi că persoanele slab colonizate cu L. acidophilus nu digera laptele ca și cei care au dezvoltat colonii bune  de Lactobacillus Acidophilus
Lactobacillus acidophilus beneficii cercetate:
– colesterolul total mai mic
– scăderea tensiunii arteriale
– numarul trigliceridelor mai mici
– condiții digestive mai bune
– reduce (numarul bacteriilor  digestive rele)
– scade problemele digestive legate de stress
– ameliorarea / prevenirea diareei legata de antibiotice
– ameliorarea / prevenirea colitei ulcerative
– reduce simptomele intestinului permeabil
– scade intoleranța la lactoză
– ajuta nou-născuții prematuri  cu creșterea în greutate
– lupta  cu infectiile virale, bacteriene si infectii fungice
– prevenirea / lupta împotriva infecțiilor respiratorii
– reducerea / prevenirea H. pylori (ulcer)
– prevenirea / tratarea  vaginitei
– sporeste  eficacitatea vaccinului
– lupta cu Candida
– previne infecția cu E. coli
– previne amigdalitele
– produce vitamine B si alte substante nutritive
– crește absorbția calciului
– îmbunătățirea poftei de mâncare