Leucemia Mieloida Acuta Tratament Naturist

 

 

 

Leucemia mieloida acuta (LMA) este un tip de cancer al sangelui si maduvei osoase- tesutul spongios din interiorul oaselor, unde sunt produse celulele sanguine.

 

Cuvantul „acuta” din leucemia mieloida acuta denota progresia rapida a bolii. Se numeste mieloida, deoarece ea afecteaza un grup de celule albe denumite celule mieloide, care se dezvolta in mod normal in diferite tipuri de celule sanguine mature, cum ar fi celulele rosii, celulele albe si trombocite.

 

Leucemia mieloida acuta este de asemenea leucemia mieloblastica acuta, leucemia granulocitara acuta, leucemia mielogena, si leucemia nonlimfocitara acuta.

 

 

Leucemia mieloida acuta simptome:

Semnele si simptomele generale in stadiile incipiente ale leucemiei mieloide acute pot mima pe cele ale gripei sau a altor boli comune. Semnele si simptomele pot varia in functie de tipul de celule sanguine afectate.

 

Semnele si simptomele de leucemie mieloida acuta includ:

*Febra

*Dureri osoase

*Letargie si oboseala

*Dispnee(respiratie grea)

*Piele palida

*Infectii frecvente

*Invinetire rapida din lovituri foarte usoare

*Sangerari neobisnuite, cum ar fi cele nazale frecvente si ale gingiilor

 

 

Leucemia mieloida acuta cauze:

Leucemia mieloida acuta este cauzata de deteriorarea ADN-ului din celulele care se dezvolta in maduva osoasa. Atunci cand se intampla acest lucru, productia de celule sanguine nu mai functioneaza corespunzator. Maduva osoasa produce celule imature care se dezvolta in celule albe denumite mieloblasti. Aceste celule anormale nu sunt in masura sa functioneze corespunzator, si se pot acumula si inconjura celulele sanatoase.

 

In cele mai multe cazuri, nu este clar ce cauzeaza mutatiile ADN-ului care duc la leucemie. Radiatiile, expunerea la anumite produse chimice si chimioterapie, unele medicamente sunt factori de risc cunoscuti pentru leucemia mieloida acuta.

 

Leucemia Mieloida Acuta Tratament Naturist Recomandat de Dr Valentina Cojocaru: