Leucemie Limfocitara Acuta Tratament Naturist

 

 

 

Leucemia limfocitara acuta (LLA) este un tip de cancer al sangelui si al maduvei osoase – tesutul spongios din interiorul oaselor, unde celulele sanguine sunt create. Cuvantul „acut” in leucemia limfatica acuta  provine din faptul ca boala progreseaza rapid si creeaza celule sanguine imature, mai degraba decat cele mature. Cuvantul „limfocitara” se refera la celulele albe din sange numite limfocite, pe care leucemia limfocitara acuta le afecteaza. Leucemia limfocitara acuta este de asemenea cunoscuta sub denumirea de leucemia acuta limfoblastica.

 

Leucemia limfocitara acuta este cel mai frecvent tip de cancer la copii, si tratamentele au o sansa buna de vindecare. Leucemia limfocitara acuta poate aparea si la adulti, desi sansa de vindecare este redusa foarte mult.

 

 

Leucemia limfocitara acuta simptome:

Semnele si simptomele leucemiei limfocitare acute pot include:

*Sangerari ale gingiilor

*Dureri ale oaselor

*Febra

*Infectii frecvente

*Sangerari nazale frecvente sau severe

*Noduli cauzati de umflarea ganglionilor limfatici si in jurul gatului, axila, abdomen sau vintre.

*Piele palida

*Respiratie greoaie

*Stare de slabiciune, oboseala, sau o scadere generala a energiei.

 

 

Leucemia limfocitara acuta cauze:

Leucemia limfocitara acuta se produce atunci cand intr-o celula din maduva osoasa apar erori ale ADN-ului ei. Erorile comunica celulei sa continue sa creasca si sa se multiplice, atunci cand o celula sanatoasa ar opri in mod normal divizarea si eventual ar muri. Maduva osoasa produce aceste celule imature care se dezvolta in leucocite (celule albe) anormale, nefunctionale sub forma de blasti (celule imature).

 

Aceste celule anormale nu sunt in masura sa functioneze corespunzator, iar ele se pot inmulti si sufoca celulele sanatoase. Nu este clar ce cauzeaza aceste mutatii ale ADN-ului care duc la leucemie limfocitara acuta. Dar s-a constatat ca cele mai multe cazuri de leucemia limfocitara acuta nu sunt mostenite.