Mega qProtect Prospect

 

 

 

 

Produse Naturiste Calivita pe Baza de Ginkgo Biloba:

Mega qProtect – 90 Tablete – Ginkgo Biloba

qProtect – 90 Tablete – Ginkgo Biloba

Ginkgo XC – 100 Tablete – Ginkgo Biloba

 

În acest articol vom prezenta o planta care a crescut pe Pamant de milioane de ani. Cunoscuta si sub numele de “Arborele Vietii”, planta a supravietuit pana in zilele noastre din vremea dinozaurilor. Numele său este “Ginkgo Biloba”, iar puterea ei se datoreaza substanţelor chimice pe care le conţine.

 

 

 

Ginkgo biloba descriere:

Una dintre cele mai studiate plante, Ginkgo Biloba are unele calităţi remarcabile în beneficiul sănătăţii. Ginkgo biloba creşte spontan în China şi Japonia, şi este cultivata în multe ţări, nu numai pentru că îmbogăţeşte aspectul oricarui teren, ci si pentru utilizările sale terapeutice. În antichitate, oamenii japonezi obisnuiau sa creasca ginkgo biloba în interiorul grădinilor templelor, iar astăzi ei venereaza ginkgo biloba asemenea unui zeu. Carolina de Sud se mândreşte cu cea mai mare plantaţie de Ginkgo Biloba.

 

 

 

Ginkgo biloba proprietati si beneficii:

Acţiunea farmaceutică a plantei este dată de complexitatea substanţelor chimice conţinute de frunze. Ginkgo biloba conţin flavonoide şi terpenoide (ginkgolide, A, B, C, bilobalide). Extractul din frunze de Ginkgo biloba conţine glicozide, flavonoide şi terpenoide (ginkgolide, bilobalide), şi a fost folosit in scop farmaceutic. Ginkgo biloba este utilizata, în principal, ca şi potenţiator de concentrare, şi, de asemenea, ca un agent anti-vertij. Circulatia sanguina este imbunatatita, iar celulele creierului sunt protejate impotriva afectiunilor. Creierul este mai bine oxigenat şi ca urmare a efectului plantei ginkgo biloba asupra venelor, iar permeabilitatea capilara se diminueaza.

 

 

 

Ginkgo biloba tratamente:

Datorită faptului că are efecte multiple asupra sănătăţii umane, Gingko Biloba poate fi folosita în cazuri de pierderi de memorie, in tratarea tuberculozei, gonoreei, durerilor de stomac, bolilor de piele, leucoreei, dezinteriei, tensiunii arteriale ridicate, vertijului şi anxietatii. Ginkgo biloba poate fi, de asemenea, utilizata pentru a trata impotenta cauzata de tratamentul cu antidepresive. Chiar mai mult, este cunoscut faptul că prin consumul de Gingko biloba se pot diminua stările depresive.

 

Ginkgo Biloba ajută în cazurile de astm şi bronşită, datorita continutului de flavonoidel şi are, de asemenea, un inhibitor care reduce formarea cheagurilor de sânge. Ginkgo biloba poate fi utilizata pentru a trata problemele legate de tensiunea arteriala.

 

Bolile critice, cum ar fi tumorile benigne, cancerul, diabetul, ischemia cardiacă, tulburările hormonale pot fi tratate cu ajutorul acestei plante ginkgo biloba. Ginkgo biloba este foarte eficienta chiar şi în tratamentul bolii Alzheimer, deoarece aceasta creste secretia de dopamina si noradrenalina şi, de asemenea, mareste tonusul musculaturii care acopera vasele de sange cerebrale.

 

 

Ginkgo biloba preparate:

Există o varietate de produse pe bază de Gingko biloba, cum ar fi: ceai, tinctura, comprimate, unguente. Extractul de Gingko biloba are un efect pozitiv în cazuri de depresie şi stari de anxietate, creste procesele de memorie si rezistenta împotriva oboselii. Ginkgo biloba poate fi, de asemenea, utilizat pentru unguente împotriva celulitei, deoarece activeaza microcirculatia. Atunci când este utilizat în compoziţia sampoanelor, Gingko biloba stimuleaza circulatia sangelui la nivelul scalpului.

 

Ceaiurile şi unguentele realizate din Gingko biloba pot trata ulcerul varicos. Efectele sunt vizibile atunci cand consumul de ceai de gingko biloba este asociat cu un regim alimentar care poate ajuta la detoxifierea organismului.

 

 

Ginkgo biloba contraindicatii:

Nu este recomandat să folosiţi preparate pe baza de Gingko biloba dacă urmati un tratament anticoagulant.