Definiție Nefropatia Diabetica

Bolile renale diabetice sau nefropatia diabetica este o complicatie a diabetului de tip 1 sau de tip 2 cauzata de deteriorarea sistemului delicat de filtrare al rinichilor.

Rinichii conțin milioane de clustere- mici vase de sange ( glomeruli ) care filtreaza deșeurile din sânge. Leziuni severe ale acestor vase de sange pot duce la nefropatia diabetică, care poate duce la insuficienta renala sau la boli ale rinichilor ireversibile, in stadiu terminal, care necesită dializă sau transplant de rinichi.

Dacă aveți nefropatie diabetică este foarte important pentru dvs sa va testati funcția renală și sa va monitorizati pentru a preveni agravarea și pentru a reduce riscul bolilor de inima.

Dacă aveți afectiuni suplimentare – cum ar fi un nivel ridicat de colesterol, tensiune arteriala ridicata sau anemie – ori sunteti obez sau sunteti fumator, riscul nefropatiei diabetice creste și mai mult.

 

Nefropatie Diabetica Semne si Simptome:

– Macroalbuminuria sau pierderea unor cantitati insemnate de proteine in urina;

– Cresterea nivelelor de colesterol si trigliceride;

– Urina spumoasa la agitare;

 

Produs Naturist Calivita Recomandat in Nefropatie Diabetica:

Urx – 60 Tablete (protejeaza rinichii si tractul urinar);

Nopalin (1-1-1 in timpul mesele cu un pahar mare de apa – ajuta la reglarea cantitatii de insulina si la normalizarea glicemiei) sau Chromium Max (1-1-0 dupa masa, ajuta la reglarea greutatii corporale si echilibreaza functiile pancreascului astfel normalizand valorile glicemiei)