Neurinomul Acustic Tratament Naturist

 

 

 

Neurinomul acustic este o afectiune rara, necanceroasa (benigna) si, de obicei, fiind o tumoare cu o crestere lenta, care se dezvolta pe nervul principal care duce de la urechea interna la creier. Din cauza ca ramificatiile acestui nerv influenteaza in mod direct echilibrul si auzul, presiunea de la neurinomul acustic poate provoca pierderea auzului, zgomote in urechi si un echilibru slabit.

 

De asemenea cunoscut sub numele de schwannoma vestibular, neurinomul acustic creste de obicei lent, sau deloc. Cu toate acestea, in cateva cazuri se poate dezvolta rapid si sa devina suficient de mare pentru a apasa creierul si a interfera cu functiile vitale. Tratamentele pentru neurinomul acustic includ monitorizarea regulata, radiatii si indepartarea chirurgicala.

 

Neurinom acustic simptome:

Semnele si simptomele neurinomului acustic se dezvolta din efecte directe asupra nervului principal sau de la presiunea exercitata de tumoare pe nervii adiacenti, vasele de sange din apropere sau structura creierului.

 

Pe masura ce tumoarea creste, aceasta poate fi mai susceptibila de a provoca semne si simptome, cu toate ca marimea tumorii nu determina intotdeauna aparitia acestora. Este posibil ca o tumoare mica sa cauzeze semne si simptome semnificative.

 

Este posibil sa apara semne si simptome, cum ar fi:

*Pierderea auzului, de obicei progresiva-desi unele cazuri sunt subite, si se manifesta doar pe o parte sau mai pronuntate pe o parte.

*Tinitus (tiuit) in urechea afectata

*Echilibru slabit, instabilitate

*Ameteala

*Amorteala faciala si foarte rar, slabiciune

In cazuri rare, un neurinom acustic poate creste suficient de mare pentru a comprima trunchiul cerebral si poate pune in pericol viata.

 

 

Neurinom Acustic Tratament Naturist Recomandat de Dr. Valentina Cojocaru: