Noni Capsule

 

 

Produse Naturiste Calivita Care Contin Fructul Noni:

Noni Organic Lichid – 946 ml

Noni Sirop – 946 ml

Noni Capsule – 90 Capsule

 

Morinda citrifolia, este originar din Asia și Australia. Fructele și frunzele sale sunt folosite ambele ca medicament. Culturile polineziene sunt realizate în mod tradițional, utilizarea extensivă a acestui arbore condiționează tratamentul bolilor​, cum ar fi diabetul zaharat și infecții ale tractului urinar. Frunzele sunt vândute în formă de capsulă cu conținut de pulbere ca supliment nutritiv.

 

 

Noni vă poate ajuta dacă suferiți de cancer

Într-un studiu publicat în decembrie 2009, în „Jurnalul de suplimente alimentare“, pacienţii cu cancer care au luat capsule din frunze de noni au raportat ca au redus durerea și oboseala. Doza eficace s-a dovedit a fi în intervalul de 6 până la 8 grame pe zi. Cu toate acestea, unii dintre participanții la studiu s-au retras prematur din cauza incapacității lor de a înghiți 3 sau 4 pastile pentru a atinge acea doză. Vindecarea plăgilor cu pastile din frunze de noni poate ajuta la vindecarea rănilor mai repede, conform dovezilor preliminare care rezultă din studiile pe animale. Noni a scăzut estimativ timpul de vindecare la șobolani într-un studiu publicat în 2009 în „ECAM.“ In acest studiu, cercetătorii șoarecilor au elaborat un extract prelevat din frunzele arborelui noni, 150 mg pentru aproximativ o dată la 2,2 livre de greutate corporală. Util pentru colul uterin .

 

Noni poate proteja femeile de cancer de col uterin

În vivo, noni a fost gasit pentru a distruge celulele canceroase de col uterin într-un studiu publicat în 2010 în „Jurnalul de Sud-Est din Asia de Medicină Tropicală și Sănătate Publică.“ Conform cercetătorilor, frunzele de noni au proprietăți antioxidante în sensul că ajută la protejarea celulelor sănătoase.

 

Noni Suplimente

Noni sunt în general sigure și potrivite ca un supliment, conform unui studiu publicat în 2008, în „Autoritatea Europeană pentru Siguranța Alimentară.“

 

Produse Naturiste Calivita Care Contin Fructul Noni:

Noni Organic Lichid – 946 ml

Noni Sirop – 946 ml

Noni Capsule – 90 Capsule