Beneficiile nopalului aduse sanatatii

Nopalin Calivita Beneficii

 

 

 

Nopalul are beneficii asupra corpului nostru in diferite moduri. Fructele nopalului sunt foarte populare in Europa si SUA, tulpinile fiind consumate ca legume. Tulpina cactusului are forma ovala si plata, avand si denumirea de nopalitos, aceasta planta fiind originara din Mexic. Ca si alte specii de cactusi, nopalul se dezvolta cel mai bine in zone semi-aride si in regiuni cu un climat uscat.

Nopalul este verde tot timpul anului, si produce tulpini in forma de frunze. Fructele apar in timpul primaverii, avand forma de para, fiind cunoscute si ca perele tepoase. Fructul este zemos si dulce, avand un gust asemanator unei combinatii dintre capsuni si pepene verde. Faptul ca fructele sunt gustoase le face comestibile fara a adauga nimic altceva.

 

Nutrientii din nopal:

Fructele au urmatoarele substante nutritive:

*continut redus de calorii

*fibre

*minerale- calciu, magneziu, fier si potasiu

*vitamina A

*beta-caroten

*complexul de vitamine B-tiamina, niacina, vitamina B6 si riboflavina

*vitamina C

*etanol

*fitochimicale

*compusi flavonidici

 

 

Beneficiile nopalului aduse organismului:

Nopalul aduce beneficii organismului in urma consumului acestuia. Aceste beneficii includ:

 

Prevenirea Bolilor Inflamatii

Fructele au proprietati antiinflamatorii, care ajuta la prevenirea bolilor inflamatorii in diferite parti ale corpului. Acest lucru este datorat etanolului.

 

Eficient in Tratamentul Diabetului

Fructul este cunoscut pentru eficienta lui in tratamentul diabetului. Cand este consumat dupa mese, fructul duce la o reducere semnificativa a zaharului din sange. Acest lucru este esential in prevenirea si tratamentul diabetului zaharat de tip 2.

 

Colesterol redus

Consumul de nopal duce la o scadere in nivelul de colesterol din sange. Acest lucru este benefic pentru cei cu nivele ridicate de colesterol. Este recomandat consumul de nopal dupa mese pentru a preveni cresterea nivelului de colesterol.

 

Ajuta la Slabit

Nopalul este esential in procesul de pierdere a surplusului de greutate, prin faptul ca are efect asupra zaharului din sange.

 

Vindecarea ulcerului 

Nopalul contine mucilagii care protejeaza mucoasa abdominala de acizii digestivi care duc la ulcer. El ajuta de asemenea in tratamentul si prevenirea ulcerelor gastrice.

 

Imbunatatirea metabolismului

Prezenta complexului de vitamine B ajuta la imbunatatirea metabolismului.

 

Amelioreaza constipatia

Fibrele ajuta la stimularea digestiei, prin urmare prevenind constipatia ajutand de altfel si la ameliorarea ei.

 

Intarirea sistemului imunitar

Nopalul ajuta la intarirea sistemului imunitar.

 

Produs Naturist Calivita Pe Baza de Nopal:

Nopalin – 200 Tablete contine o concentratie de 300 mg Nopal deshidratat măcinat (cactusul pară). Nopalinul este un produs foarte bun, avand numeroase beneficii asupra sanatatii. Nopalinul este foarte bun pentru diabetici, ajuta la reglarea glicemiei si a greutatii corporale. De asemenea nopalinul ajuta la reglarea colesterolului si a trigliceridelor, detoxifica organismul.

 

Nopalin Mod de Administrare: Se iau 1×3 pe zi in timpul mesei cu un pahar mare de apa.

Nopalin Pret 87,45 lei