Papaya Capsule Prospect

 

 

 

 

Meal Time – 100 Tablete –  tablete masticabile cu extract de papaya care ajută la realizarea procesului de digestie a proteinelor şi la creşterea eficienţei absorbţiei acestora.

 

 

Papaya beneficii:

Papaya are efecte benefice în tratamentul natural al dispepsiei, constipaţiei, arsurilor, erupţiilor cutanate, hemoroizilor hemoragice, osteoartritei şi ajută la prevenirea aterosclerozei, bolilor de inima si diabetului.

 

 

 

În afară de fructe, frunzele si seminţele acestei plante erbacee au, de asemenea, proprietati terapeutice. Fructul de papaya este, de obicei, de culoare galbena, galben-verzuie sau portocalie. Papaya este dulce, suculent şi conţine multe seminţe negre, care sunt, de asemenea, comestibile, insa au un gust amar.

 

 

 

Denumirea ştiinţifică: Carica papaya

 

 

Papaya cultivare

Papaya este originara din America Centrală si de Est. Cu toate acestea, fructul este cultivat în toate regiunile tropicale ale lumii. Papaya este un fruct in forma de para, care aparţine familiei Caricaceae.

 

 

 

Papaya proprietăţi terapeutice:

Papaya are proprietati antibiotice, antifungice, antimicrobiene, anti-inflamatorii, detoxifiante şi diuretice. Papaya protejează împotriva degenerescentei maculare, cancerului de colon, cancerului de prostata, cancerului de sân, precum şi impotriva altor afecţiuni similare, deoarece are un continut bogat in antioxidanti si compusi precum izotiocianatul.

 

 

 

Papaya promoveaza digestia si amelioreaza problemele digestive, cum ar fi indigestia, balonarea, constipaţia. Seminţele de papaya ajuta la inhibarea dezvoltarii viermilor si parazitilor intestinali. Seminţele de papaya pot fi folosite si pentru detoxifierea ficatului.

 

 

 

Mai mult, papaya este eficienta in imbunatatirea metabolismului, stimularea imunitatii si tratarea anemiei. Fiind bogata in fibre, papaya ajuta la pierderea in greutate, atunci când se consuma cu regularitate timp de cel puţin două-trei luni.

 

 

 

Papaya este un remediu natural pentru inflamtia ficatului şi a splinei. În plus, papaya este utilă în tratarea problemelor urinare.

 

 

În plus, consumul regulat de papaya este eficient în prevenirea problemelor, cum ar fi bolile de inima relationate cu diabetul zaharat, ateroscleroza si infarctul miocardic, deoarece acesta previne oxidarea colesterolului.

 

 

Consumul de suc de papaya ajută la eliminarea toxinelor din organism.

 

 

Papaya contine antioxidanti, flavonoide, carotenoide, acid folic, vitamina A, vitamina C, vitamina E, fier, calciu, fibre si potasiu. Papaya are un continut redus de zahăr şi de sodiu.

 

 

Papaya are un nivel ridicat de luteina si zeaxantina, care ajuta la întârzierea dezvoltarii cataractei si protejeaza impotriva bolilor cronice de ochi.

 

 

Papaya Contraindicatii:

Femeile gravide ar trebui să evite consumul de fructe de papaya necoapte, deoarece aceasta poate declansa contractii uterine.

 

De asemenea, daca se consuma in exces, papaya poate provoca dureri de stomac, diaree si ulcer. Mai mult decât atât, consumul excesiv de papaya poate provoca îngălbenirea temporara a pielii şi a palmelor.

 

 

 

Produse Naturiste Calivita pe Baza de Enzime Digestive:

Meal Time – 100 Tablete – Enzime din Papaya

Digest Ease – 100 Tablete – Suport pentru Digestie

Digestive Enzimes – 100 Tablete – Suport pentru Digestie