Dragii mei citiori,

 

Va scriu aceste randuri cu gandul de a va multumi ca ati ales sa rasfoiti articolele postate de mine. Imi doresc ca informatia gasita in ele sa va fie utila si sa va ghideze pe calea sanatatii.

Dupa cum veti vedea, o buna parte din ele, vor fi preluari din cartile pe care le-am citit si care mi-au fost si mie ajutor in practica medicala. Voi avea grija ca intotdeauna sa amintesc sursa, mai ales din respect pentru autori, pentru munca depusa de ei ( fiecare carte are o bibliografie vasta in spate si munca pe masura), dar si pentru a da posibilitatea doritorilor sa-si procure cartea si sa o citeasca in totalitate.  Oricum, voi incerca sa aduc in aceste articole, macar o parte din informatia care, cred eu, ca va este necesara.

 

DE CE CALIVITA?

Pentru ca am incredere in aceste produse. Le-am folosit cu  mult succes in familie si in practica medicala si ma declar multumita de rezultatul utilizarii lor. Veti vedea pe parcurs ca, pentru anumite afectiuni, voi recomanda si alte produse ( gemoterapice, homeopate, uleiuri esentiale) ce vor completa sau vor sustine, unde este cazul, actiunea si efectul produselor Calivita.

 

Tin sa mentionez ca orice “tratament”( detoxifiere, mineralizare, vitaminizare, tratament in sine) se face in cure lunare sau anuale si foarte important, respectand dozele recomandate.

 

Profesor Doctor Mircea Goian ne indeamna sa invatam sa tratam intregul, nu numai organul bolnav, caci, spune el, atunci cand un organ este suferind, el starneste alte tulburari metabolice, neuro-vegetative si psihice.”Intoarceti-va cu fata spre Dumnezeu ca spre Doctorul cel Mare, singurul care vindeca rani nevazute si nestiute. Evitati sa ganditi rau cuiva sau dumneavoastra insiva. Acesta este ajutorul pe care vi-l oferiti singuri, acesta este glasul medicului din interior. Chiar daca ati castigat batalia, nu renuntati la bunele deprinderi, care v-au ingaduit sa va readuceti pe chip, in suflet si in trup bucuria, linistea si sanatatea! Caci cine revine la relele obiceiuri capata ceea ce a avut: boala, durere, neliniste, nesomn, incrancenare, necredinta, neomenie.”( Prof. Dr. Mircea Goian)

 

As vrea sa inchei multumind inca o data dumneavoastra cititorilor, pacientilor mei, autorilor cartilor ce m-au ghidat si tuturor surselor mele de inspiratie si, nu in ultimul rand, Calivita.

Multumesc mult. Si nu uitati: Sa ne hranim cu iubire!

Dr Cojocaru Valentina,

Medic specialist Medicina de Familie,

Competenta homeopatie, nutritie, fitoterapie