Pierderea in greutate cu ajutorul sucului de noni

 

„Cum slabim?” este intrebarea generala pe care lumea si-o pune in ziua de azi. Aportul de suc de noni regulat ajuta la slabit in mai multe moduri. Unul dintre acestea este prin faptul ca permite tractului digestiv sa foloseasca mai bine nutrientii din alimentele ingerate. Un corp puternic incepe din interior cu un sistem imunitar puternic si o minte sanatoasa.

 

Noni ajuta la slabit, cresterea masei musculare si o buna dispozitie. El creste starea generala de sanatate prin cresterea nivelului de energie, prin faptul ca avand mai multa energie putem face mai multa miscare, sau sa urcam pe scari in loc de lift. Aportul regulat de noni ajuta la o digestie mai buna si la eliminarea toxinelor din corp, fapt care are de asemenea multe alte beneficii fata de pierderea in greutate.

 

Antioxidantii din sucul de noni ne ajuta sa ne simtim mai bine in timpul  procesului de slabire. Acest lucru este datorat faptului ca antioxidantii pot ajuta corpul nostru sa lupte cu radicalii liberi care apar in corpul nostru in timpul procesului de slabire. Procesele metabolice prin care corpul arde grasimile duc la aparitia acestor radicali liberi care distrug celulele sanatoase, acestia fiind de asemenea un factor in cresterea riscului de aparitie a cancerului  si a altor conditii de sanatate. Sucul de noni contine de asemenea fibre, proteine, fier, vitamina C, calciu si zinc.

 

Sucul de noni are urmatoarele proprietati:

* Antiinflamatorii-ajuta la reducerea inflamarii tractului digestiv;

* Digestie-ajuta in procesul de digestie si de absorbtie al nutrientilor, si in cazul gastritei;

* Antioxidanti-ajuta la sanatatea celulara;

* Dezintoxicare-ajuta la eliminarea toxinelor din organism, avand astfel un corp mai sanatos;

* Antidepresiv natural- oligozaharidele stimuleaza serotonina, imbunatatind astfel buna dispozitie in mod natural;

De asemenea este recomandat sa aveti si o dieta mai sanatoasa si sa faceti exercitii fizice regulate pentru a amplifica beneficiile sucului de noni.

 

Produse Naturiste Calivita Care Contin Fructul Noni:

Noni Organic Lichid – 946 ml

Noni Sirop – 946 ml

Noni Capsule – 90 Capsule