Salcia Alba – White Willow Aspirina Naturala

 

 

White Willow – 100 Capsule – Aspirina Naturala

 

Scoarta de salcie beneficii:

Salcia albă (Salix alba) a fost renumită pentru abilitățile sale de ameliorare a durerii și a inflamației. Scoarța de salcie albă conține salicin, un compus analgezic, din care este derivat acidul salicilic și acidul acetilsalicilic (cunoscut ca aspirină). Astăzi, experţii în plante medicinale recomandă scoarţa de salcie albă pentru durerile de cap, pentru febră, pentru artrită și pentru alte tulburări caracterizate prin dureri și inflamații, inclusiv pentru bolile de inimă.

Salcia albă conține aceiaşi salicilați care se găsesc şi în aspirină, dar într-o formă mai puțin concentrată. Deşi aspirina funcționează mai rapid, salcia albă poate fi o alegere mai bună pentru cei care au dureri de stomac de la aspirină sau pentru cei trataţi de afecţiuni cronice, cum ar fi artrita reumatoidă.

Dozele mici de aspirină sunt recomandate pentru a preveni atacul de cord. Aspirina subţiază sângele, ceea ce poate ajuta la prevenirea formării cheagurilor de sânge, care cauzează atacuri de cord şi accidente vasculare cerebrale. Ceaiul de scoarţă de salcie albă poate avea acelaşi efect, fără a creşte riscul de hemoragie în stomac și riscul de ulcer. Salcia albă poate suprima inflamaţia şi crampele uterine cauzate de prostaglandine.

La fel ca aspirina, salcia albă poate ajuta la reducerea riscului de cancer de colon şi de stomac. Într-un studiu, s-a demonstrat că poate reduce şi zahărul din sânge.

Salcia albă este disponibilă sub formă de pudră sau sub formă de capsule. De asemenea, ea este disponibilă sub formă de tincturi și extracte comerciale.

White Willow – 100 Capsule – Aspirina Naturala