Copii si sucul de noni

 

 

Este sucul de noni sigur pentru copii?

Raspunsul la aceasta intrebare este un rasunator „Da”. Ce putem face pentru a proteja copilul de un numar foarte mare de microbi si virusi la care expus in fiecare zi? Din pacate, in multe cazuri, consideram ca imbolnavirea cand suntem copii este ceva normal.

 

Toti intram in aceasta lume cu un sistem imunitar lipsit de experienta, iar incet copii isi cresc imunitatea prin lupta cu o serie neintrerupta de microbi, virusi precum si alte organisme, de aceea unii medici pediatri considera 8 raceli, accese de gripa sau  infectii ale urechii pe an un lucru normal. Dar prin aportul regulat al copilului cu suc de noni, impreuna cu unele obiceiuri sanatoase, copilul dumneavoastra poate sa isi intareasca sistemul imunitar.

 

Sucul de noni este aprobat pe piata europeana din anul 2002, de comisia europeana pentru protectia sanatatii consumatorilor, ca un supliment alimentar dupa teste extensive. Sucul de noni este folosit la copii in cazuri de eczema, astm, virusuri, cum ar fi raceala, gripa si alte virusuri, recuperare din accidentari, intepaturi, vindecarea ranilor si o multitudine de alte probleme de sanatate.

 

Cat de mult ar trebui sa bea copii?

Cat timp copii sunt mici, ar trebui sa bea un sfert din cantitatea necesara unui adult. Nu exista o doza precisa, deoarece este un suc natural fara toxine.

 

Sucul de noni este recomandat in urmatoarele situatii:

– inceputul unei boli (stadiul acut) consumul orar;

– boli degenerative si alte boli grave, cum ar fi cancerul-un regim ar trebui stabilit pentru fiecare caz in parte;

– conditii de sanatate multiple ale unui copil-consum dublu;

– sportivi-consum dublu;

– migrena sau debut de atac de astm si in aceste situatii se mareste doza de suc de noni in functie de severitate, in aceste situatii de asemenea se recomanda consumul unei portii pe ora pentru a intari sistemul imunitar si a ajuta la lupta impotriva bolii.

 

Mod de Administrare Noni: 2 lingura zilnic.

 

Produse Naturiste Calivita Care Contin Fructul Noni:

Noni Organic Lichid – 946 ml

Noni Sirop – 946 ml

Noni Capsule – 90 Capsule