Sucul de Noni ca adjuvant pentru diabet

 

 

Noni ajuta la scaderea nivelului glucozei din fluxul sanguin. Se crede ca continutul de proxeronina din sucul de Noni este capabila de a trata celulele beta pancreatice.

 

Proxeronina se schimba in xeronina, care  are capacitatea de a converti peptidele sau aminoacizii in proteine. Chiar si in cazul unui pancreas afectat, proteina este divizata. De aceea xeronina poate regenera celulele pancreatice afectate.

 

Substanta denumita proxeronina care se afla in sucul de Noni poate revitaliza si regenera celulele pancreatice deteriorate, incat acesta va produce suficienta insulina, aceasta normalizand nivelul de zahar din sange.

 

O data cu descoperirea proxeroninei, speranta de viata a persoanelor cu diabet a crescut. Diverse boli care sunt cauzate de deteriorarea sau moartea anumitor celule ale organelor ar putea fi revitalizate si regenerate.

 

Sucul de Noni este produs pe baza de plante naturale, neavand efecte secundare. Incercati sucul de Noni ca adjuvant in tratarea diabetului zaharat, acesta avand rezultate sigure, dar nu inlocuiti injectiile cu insulina cu sucul de Noni pentru tratarea diabetului, mai ales daca aveti diabet zaharat de tip 1.

 

Produse Naturiste Calivita Care Contin Fructul Noni:

Noni Organic Lichid – 946 ml

Noni Sirop – 946 ml

Noni Capsule – 90 Capsule