Sucul de noni si sarcina

 

 

Noni este una din o serie de plante medicinale care au fost utilizate pe scara larga in Asia si Pacific timp de mii de ani.  Poporul polinezian inainte sa fie colonizat de europeni, foloseau aceasta planta medicinala, avand o sanatate buna, fara influenta multor boli specifice occidentului, el fiind folosit in special pentru probleme legate de sarcina, nastere si imbatranire, precum si pentru prim ajutor.

 

In ziua de astazi medicii urmeaza cursuri timp de mai multi ani in universitati pentru a obtine cunostintele necesare pentru a diagnostica boala si aplica un tratament, dar in fiecare societate a existat intotdeauna un grup de oameni select care erau vindecatori. Vindecatorii antici au fost considerati intelepti in materie de spiritualitate, filosofie, educatie si medicina. Practica vindecarii era considerata sacra si pazita de uzul comun. Din nefericire se stie putin in ziua de astazi despre intreaga gama de remedii pe baza de plante utilizate de poporul Polinezian. O mare parte din intelepciunea acumulata asociata cu medicina locala a fost transmisa verbal tinerilor ucenici, pentru perpetuarea acesteia. In timp ce bolile din vest au devenit epidemii si s-au raspandit in regiune, multe cunostinte au murit o data cu expertii care le cunosteau.

 

 

Ar trebui sa luam noni cand suntem gravide sau alaptam?

Pana la studii clinice care demonstreaza contrarul, sucul de noni poate fi administrat si in timpul sarcinii. In cazul in care ati mai luat noni, puteti continua cu acordul medicului, dar daca vreti sa incepeti aportul de noni in timpul sarcinii, este recomandat de asteptat timpul scurt pana la nastere. Noni este extrem de benefic pentru sistemul digestiv, ajutand si la detoxifiere, dar acest lucru poate duce la miscari intestinale deranjante la unele persoane, aceasta nefiind o situatie buna in cazul in care sunteti gravida, fiind recomandat sa asteptati pana la nasterea copilului. Aveti tot timpul dupa nastere sa va bucurati de beneficiile pe care le aduce aportul de suc de noni sanatatii. Noni poate fi administrat si preventiv, avand si multe alte beneficii. Insa in timpul sarcinii cel mai bine consultati doctorul daca vreti sa luati suc de noni.

 

Produse Naturiste Calivita Care Contin Fructul Noni:

Noni Organic Lichid – 946 ml

Noni Sirop – 946 ml

Noni Capsule – 90 Capsule