Tendinita Achileana Tratament Naturist

 

 

 

Tendinita achileana este o suprasolicitare a tendonului lui Ahile, banda de tesut care conecteaza muschii gambei de osul calcaiului.

 

Tendinita achileana apare cel mai frecvent la alergatori, care cresc brusc intensitatea sau durata alergarilor pe care le fac. Este de asemenea frecventa la persoanele de varsta mijlocie, care joaca sporturi cum ar fi tenis sau baschet, numai la sfarsit de saptamana.

 

Cele mai multe cazuri de tendinita achileana pot fi tratate relativ simplu, la domiciliu, sub supravegherea medicului. Strategiile de autoingrijire sunt de obicei necesare pentru a preveni episoadele recurente. Cazurile mai grave de tendinita achileana pot duce la rupturi de tendon, care pot necesita interventii chirurgicale.

 

 

Tendinita Achileana Simptome:

Durerea asociata cu tendinita achileana incepe de obicei ca o durere usoara in partea din spate a piciorului sau deasupra calcaiului, dupa alergat sau alta activitate sportiva. Episoadele de durere mai severa pot sa apara dupa o alergare prelungita, urcarea scarilor sau sprinturi.

 

Se poate, de asemenea, sa experimentati sensibilitate sau rigiditate, mai ales dimineata, dar care de obicei se imbunatateste cu o activitate usoara.

 

Tendinita Achileana Tratament Naturist Recomanda de Dr. Valentina Cojocaru: