Tratament Paraziti Intestinali

 

 

 

Pregatiti de drum!

 

Cu toate ca am fi tentati sa credem ca sistemul imunitar este mai slab iarna, nu trebuie sa uitam ca organismul nostru este expus atacurilor diferitelor bacterii, virusuri si ciuperci pe tot parcursul anului. Vara suntem mult mai predispusi sa contactam diferite boli in timpul calatoriilor sau deplasarilor pe care le efectuam.

 

 

Surse de infectie

E un lucru deja obisnuit sa ajungem in concediu pentru ca, dupa doar cateva zile, sa ne petrecem cea mai mare parte a timpului la toaleta, din cauza diareei, la care se mai poate adauga greata, varsaturile, crampele abdominale sau febra. Afectiunea numita diareea calatorului se manifesta la 75% dintre persoanele care calatoresc in tarile in curs de dezvoltare, insa ii poate afecta si pe cei care aleg alte destinatii. Aparita sa nu depinde doar de destinatie , ci este influentata si de varsta sau de celelalte boli de care sufera o anumita persoana, de rezistenta sistemului sau imunitar, de respectarea regulilor de igiena si de obiceiurile alimentare.

 

Diareea calatorului poate fi cauzata de numeroase tipuri de microorganisme (virusi, bacterii, paraziti), care de cele mai multe ori patrund in organism prin intermediul alimentelor sau apei contaminate cu fecale. Alte surse de infectie sunt alimentele tratate necorespunzator, carnea, pestele sau fructele de mare crude sau insuficient preparate termic, fructele si legumele crude, maioneza, sosurile reci, sandvisurile cu legume, inghetata, apa de la robinet si cuburile de gheata.

 

 

Ce putem face cand raul s-a produs deja?

 

Sa luam Paraprotex cu incredere! Produsul nostru de marca s-a dovedit a fi un execelent ajutor pentru membrii nostri in toate calatoriile lor, dar si in toate cazurile in care este necesar sprijinul mecanismelor de protectie ale organismului intr-un mod natural impotriva bacteriilor, ciupercilor si virusurilor. Paraprotex ofera un sprijin eficient in caz de infectii intestinale  si mentine sanatatea florei intestinale, intarind rezistenta sistemului imunitar prin intermediul mucoasei intestinale.

 

Secretul eficientei sale deosebite consta in spectrul sau larg si in combinatia unica de ingrediente active , stabilita in urma unor indelungate cercetari stiintifice. Pe de o parte, am combinat intr-o singura tableta, o serie de ingrediente active deja apreciate individual de consumatori, cum ar fi ulei de seminte de grefrut, usturoi, nuca si cuisoare; pe de alta parte, le-am suplimentat cu o serie de plante folosite cu succes in medicina traditionala de mii de ani, cum ar fi Quisqualis Indica, iarba de smirna, Barberis Vulgaris si Tabebuia Impetiginoasa.

 

Bucura-te de vacanta si nu pleca de acasa fara Paraprotex.

Mod de administrare Paraprotex: 3 x 1-2 tablete pe zi, in timpul micului dejun sau al cinei.

Paraprotex ingrediente active/tableta:

Quisqualis indica – fruct 150 mg
Chenopodium – pulbere (lama ita) 100 mg
Berberis vulgaris – extract (dracila) 50 mg
Commiphora myrrha (iarba de smirna) 50 mg
Eugenia caryophyllata – ulei (cuisoare ) 50 mg
Tabebuia impetiginosa – pulbere 50 mg
Juglans nigra – pulbere 37,5 mg
Ulei de Juglans nigra 37,5 mg
Citrus paradisi (extract din seminte de grepfruit) 25 mg
Allium sativum – pulbere (usturoi) 12,5 mg