Tratament Pentru Cearcane

 

 

Lotiune Demachianta si Hranitoare Aquabelle – ingredientele sale active sunt uleiurile de avocado şi jojoba, care îndepărtează uşor, dar eficient, reziduurile de pe piele, în vreme ce conţinutul ridicat de vitamina E asigură protecţia împotriva efectelor nocive ale radicalilor liberi.

 

Crema Regeneratoare Aquabelle – Crema tre­bu­ie apli­cată începând cu zona din jurul ochi­lor, apoi pe toată faţa, precum şi pe gât şi decolteu. Principalul ingredient al acestei creme sunt ceramidele, substanţe cu proprietăţi regeneratoare şi hidratante.

 

Crema Nutritiva de Noapte Aquabelle – ne hră­neşte şi ne protejează pielea în acelaşi timp.

 

Pungile sub ochi – umflatura ușoară sau umflatura sub ochi – sunt frecvente pe măsură ce îmbătrâniți. Odată cu îmbătrânirea, țesuturile din jurul ochilor, inclusiv unele dintre mușchii care susțin pleoapele, slăbesc. Greutatea normală care ajută la susținerea ochilor poate apoi să se miște în pleoapele inferioare, provocând apariția puștilor. De asemenea, lichidul se poate acumula în spațiul de sub ochi, adăugând umflături.

 
Pungile de sub ochi sunt de obicei o preocupare cosmetică și rareori un semn al unei afecțiuni medicale grave. Remediile la domiciliu, cum ar fi compresele reci, pot contribui la îmbunătățirea aspectului pungilor sub ochi. Pentru inflamații persistente sau deranjante sub ochi, sunt disponibile tratamente cosmetice.

 
Cearcane simptome:

Pungile sub ochi pot fi:
– Umflarea ușoară
– Piele liberă
– Cercurile intunecate

 
Cearcane cauze:

Pe măsură ce îmbătrâniți, structurile țesuturilor și mușchii care susțin pleoapele vă slăbesc. Pielea poate începe să se înmoaie și grăsimea care este în mod normal limitată la zona din jurul ochiului (orbita) se poate mișca în zona de sub ochi. De asemenea, spațiul de sub ochi poate acumula lichid, ceea ce face ca zona de sub ochi să pară pucioasă sau umflată.

 

Mai mulți factori pot duce la acest lucru, inclusiv:

Retenția de lichide din cauza modificărilor meteorologice (de exemplu, zile calde, umede), nivelurile hormonale sau alimentația alimentelor sărate
Somnul insuficient;
Alergiile sau dermatitele, în special dacă pufarea este însoțită de roșeață și mâncărime;
Ereditatea – pungile de sub ochi pot rula in familii;
Stilul de viață și căile de atac la domiciliu;

 
Următoarele sfaturi vă pot ajuta să reduceți sau să eliminați pungile de sub ochi:

Utilizați o compresă rece. Umeziți o cârpă curată cu apă rece. În timp ce vă așezați, aplicați prosopul umed pe piele, atat sub ochi cat și în jurul lor, timp de câteva minute, folosind o presiune ușoară.
Dormiti suficient noaptea. Pentru majoritatea adulților, de la șapte până la opt ore pe noapte este o cantitate bună de somn.
Dormiți cu capul ușor înălțat. Adăugați o pernă suplimentară sau sprijiniți-va capul pe saltea. Ridicați întregul cap al patului la câțiva centimetri. Acest lucru ajută la prevenirea acumulării de lichide în jurul ochilor în timpul somnului.
Reduceți simptomele de alergie. Evitați alergenii atunci când este posibil. Încercați medicamentele antialergice . Discutați cu medicul dumneavoastră despre strategiile de prevenție dacă dezvoltați reacții sub ochi cauzate de coloranți pentru păr, săpunuri, produse cosmetice sau alte alergene.