Tulburarea de stres

 

 

Tulburarea de Stres Tratament Naturist Recomandat de Dr. Valentina Cojocaru:

Tulburarea de stres este o tulburare serioasă de alimentație, în care consumați frecvent cantități neobișnuit de mari de alimente și nu vă simțiți capabili să opriți consumul.

 

Aproape toata lumea mananca ocazional, cum ar fi cateva secunde sau treimi dintr-o masa de vacanta. Dar pentru unii oameni, supraalimentarea excesivă, care se simte necontrolată și devine un eveniment regulat, traversează linia de tulburare a consumului de cheaguri.

 

Atunci când aveți tulburare de alăptat, puteți fi jenat de supraalimentare și de jurământ să vă opriți. Dar simțiți o astfel de constrângere că nu puteți rezista provocărilor și continuați să consumați chef. Dacă aveți tulburare de alăptat, tratamentul vă poate ajuta.

 

 

 

Tulburarea de stres simptome:

Majoritatea persoanelor care suferă de tulburări de hrană excesivă sunt supraponderali sau obezi, însă este posibil să aveți o greutate normală.

 

Semnele și simptomele comportamentale și emoționale ale tulburărilor de alungare a tensiunii arteriale sunt:

Consumul de alimente neobișnuit de mari într-o anumită perioadă de timp, cum ar fi o perioadă de 2 ore;

Senzația comportamentului  alimentar este în afara controlului;

Mancati chiar si atunci cand sunteti plin sau nu va este foame;

Mancati  rapid în timpul episoadelor bruște;

Mancati  până când va simtiti plin si incomod;

Mancati  frecvent singur/a sau în secret;

Va simtiti deprimat, dezgustat, rușinat, vinovat sau supărat pe mâncarea voastră;

Dieta frecventă, posibil fără pierdere în greutate;

Spre deosebire de o persoană cu bulimie, după o tulburare, nu compensați în mod regulat calorii suplimentare consumate prin vărsături, folosind laxative sau exerciții excesive. Puteți chiar să încercați să consumați alimente sau să aveti mese normale. Dar restricționarea dietei poate duce pur și simplu la mai multă mâncare.