Vertij Tratament Naturist

 

 

 

Vertij Tratament Naturist Recomandat de Dr. Valentina Cojocaru:

Vertijul vertebral pozitiv paroxistic (VVPP) este una dintre cele mai frecvente cauze de vertij – senzația bruscă pe care o da rotirea din interiorul capului.

Vertijul pozitiv paroxistic pozitiv provoacă senzatii scurte de amețeală ușoară până la intense. Vertijul paroxistic benign, este de obicei declanșat de modificări specifice în poziția capului. Acest lucru se poate întâmpla când vă întoarceți capul în sus sau în jos, când vă culcați sau când vă întoarceți sau vă așezați în pat.

Deși vertijul pozitiv paroxistic pozitiv poate fi o problemă dificilă, este rareori mai gravă, cu excepția cazului în care cresc șansele de cădere. Puteți beneficia de un tratament eficient pentru vertij pozitiv paroxistic.

 

Semnele și simptomele vertijului pozitiv paroxistic al poziției (VVPP) pot fi:

– Ameţeală
– Sentimentul de intoarcere sau miscare al corpului dumneavoastra sau a imprejurimilor (vertij)
– O pierdere de echilibru sau o instabilitate
– Greaţă
– Vărsături
Semnele și simptomele VVPP (vertijul vertebral pozitiv paroxistic) pot să vină și să meargă, simptome care durează mai puțin de un minut. Episoadele de vertij pozitiv paroxistic pot dispărea de ceva timp și apoi se pot repeta.

Activitățile care determină semnele și simptomele VVPP (vertijul vertebral pozitiv paroxistic) pot sa difere de la o persoană la alta, dar sunt aproape întotdeauna produse de o schimbare a poziției capului. Unii oameni simt, de asemenea, în afara echilibrului atunci când stau sau merg pe jos.

Mișcările anormale ale ochiului ritmic (nistagmus) însoțesc, de obicei, simptomele vertijului pozitiv paroxismal benign.

 

Când se consulta un doctor?

În general, consultați-vă medicul dacă aveți orice amețeală inexplicabilă sau vertij care revine periodic in mai mult de o săptămână.

 

Căutați asistență de urgență

Deși este neobișnuit ca amețelile să semnaleze o boală gravă, consultați-vă imediat medicul dacă aveți amețeli sau vertij împreună cu oricare dintre următoarele simptome:

– Durere de cap nouă, diferită sau severă
– Febră
– Vizualizare dublă sau pierderea vederii
– Pierderea auzului
– Problema vorbirii
– Slăbiciune a piciorului sau brațului
– Pierderea conștiinței
– Căderea sau dificultatea mersului pe jos
– Amorțeală sau furnicături
Semnele și simptomele enumerate mai sus pot semnala o problemă mai gravă.