Vitamina B15 Capsule

 

 

 

 

Produse Naturiste Calivita Care Contine Complexul de Vitamine B:

Mega B Complex – 100 Tablete- Vitamine B Complex Forte

Stress Management B Complex – 100 Tablete – Complex de Vitamine B

Vitamina B15 este solubilă în apă. Vitamina B15 nu este considerată de fapt o vitamină în sensul strict al cuvântului, deoarece nu s-a demonstrat rolul ei indispensabil în procesul de nutriţie. Vitamina B15 se măsoară în miligrame. Vitamina B15 prin faptul că este un antioxidant, are acţiune asemănătoare cu a vitaminei E. Vitamina B15 a fost introdusă în practica farmaceutică de către ruşi care s-au arătat încântaţi de rezultate, în vreme ce oficialităţile americane încearcă să o scoată de pe piaţă. Vitamina B15 este mai eficientă administrată împreună cu vitaminele A şi E.

Vitamina B15 beneficii:

Studiile americane cu privire la vitamina B 15 sunt limitate. Vitamina B15 acţiunile benefice pe care sunt prezentate aici se bazează pe consultarea cercetărilor ruseşti. — n.a. Vitamina B15 măreşte durata de viaţă a celulelor. Vitamina B15 diminuează nevoia de alcool. Vitamina B15 ajută la rapida recuperare după oboseală. Vitamina B15 scade nivelul colesterolului din sânge. Vitamina B15 asigură protecţia împotriva agenţilor poluanţi. Vitamina B15 atenuează simptomele crizelor de astm şi anghina. Vitamina B15 protejează ficatul împotriva cirozei. Vitamina B15 previne mahmureala. Vitamina B15 stimulează răspunsul imunitar al organismului. Vitamina B15 contribuie la sinteza proteinelor.

 
Suplimente pe baza de vitamina B15
Disponibile în doze de 50 mg. Doza zilnică obişnuită este de 50-150 mg.

 
Toxicitatea vitaminei B15
Nu s-au înregistrat cazuri de efecte toxice ale vitaminei B15. Unele persoane au declarat că la începutul tratamentului cu vitamina B15 au suferit accese de greaţă, care însă au dispărut după câteva zile. Accesele pot fi diminuate prin administrarea suplimentelor de B15 după principala masă a zilei!
Inamici ai vitaminei B15
Apa şi lumina soarelui.
Vitamina B15 indicatii:

In ciuda controverselor existente, se considera ca vitamina B15 este benefică, este recomandabilă în majoritatea dietelor. Dacă practicaţi atletismul sau dacă doriţi să căpătaţi alura şi rezistenţa unui atlet, vă recomand să luaţi o tabletă de 50 mg dimineaţa, la micul dejun, şi una seara, odată cu cina. Locuitorilor din oraşele mari, aglomerate şi poluate, le sugerez suplimente considerabile.