Vitamina B17 Capsule

 

 

 

 

Produse Naturiste Calivita Care Contine Complexul de Vitamine B:

Mega B Complex – 100 Tablete- Vitamine B Complex Forte

Stress Management B Complex – 100 Tablete – Complex de Vitamine B

Vitamina B17 una din cele mai controversate „vitamine” ale acestui deceniu. Vitamina B17 din punct de vedere chimic este o combinaţie a două molecule de glucoza (una de benzaldehidă şi una de acid cianhidric) numită amigdalină. In reţetele medicale, vitamina b17 este cunoscută sub numele de nitrilozidă. Vitamina B17 se extrage din sâmburii de caisă.

 

 

Una din vitaminele B care nu se găseşte în drojdia de bere. In majoritatea statelor americane nu este acceptată ca tratament pentru cazurile de cancer (legală în douăzeci şi cinci de state). Vitamina b17 a fost respinsă de Food and Drug Administration pe motiv că poate fi otrăvitoare din cauza conţinutului de acid cianhidric.

 

 

Vitamina B17 beneficii:

Vitamina B17 se pare că deţine specifice proprietăţi de prevenire şi tratare a cancerului.

 

 
Afecţiuni în care este indicată vitamina B17:
Rezistenţă scăzută la cancer.

 
Suplimente naturale pe baza de vitamina B17:
Dozele zilnice de vitamina b17 necesare în mod obişnuit sunt de 0,25-1,0 g.

 
Toxicitatea vitaminei B17:

Deşi nu s-au stabilit încă nivele de toxicitate, cantităţile în exces de letril pot fi periculoase. Doze cumulate de peste 3,0 g nu ridică probleme, dar nu este indicat a se lua mai mult de 1, 0 g odată.

In conformitate cu Almanahul nutriţiei, cinci până la treizeci de sâmburi de caisă mâncaţii în cursul zilei — însă în nici un caz toţi odată — constituie o cantitate  suficientă pentru scopuri preventive.

 
Sfatul specilistului despre vitamina B17:
Dacă sunteţi interesat de un tratament anti-canceros sau preventiv cu letril, luaţi legătura şi discutaţi cu un medic nutriţionist. La ora actuală există în literatura de specialitate suficiente informaţii despre letril. Cel mai bine este sa luati complexul de vitamine B pentru un efect mai puternic.