Vitamina C Beneficii Pentru Frumusete si Sanatate

 

 

Vitamina C Prospect si Beneficii:
Cand te gandesti de vitamina C, ai tendința să te gandesti la apararea sistemului imunitar sau combaterea racelilor. Cu toate acestea, Vitamina C este un nutrient esențial  pentru frumusete.
Multe femei au încercat cosmetice scumpe  pentru îngrijirea pielii in încercarea de a preveni semnele de imbatranire,  când unul dintre cele mai puternice și necostisitoare metode de a avea o piele strălucitoare si sănătoasă este consumarea  vitaminei C.
Pentru că este solubil în apă, corpul tau il asimileaza rapid, deci trebuie să-l consumi în fiecare zi prin ceea ce mananci.  Cireșele Acerola, camu camu si goji sunt unele dintre  cele mai puternice surse de vitamina C.
Asigurați-vă că obțineți o multime de vitamina C în fiecare zi pentru a avea:
1. Unghii mai lungi
Vitamina C ajută la menținerea integrității unghiillor prin consolidarea acestora din interior spre exterior, ajutând organismul să producă collagen.
2. Previne semnele de imbatranire
Fiindca este un puternic antioxidant, ajută la prevenirea ridurilor și uscăciunea pielii  prin combaterea radicalilor liberi.
3. Vă ajută să aratati (și sa va simtiti) plina de energie
O deficient de fier poate duce la anemie si sa aiba ca rezultat oboseala . Vitamina C poate ajuta absoarbtia fierului din alimentele consumate, oferind o stare de energie de lunga durata.
4. Protejează pielea impotriva daunelor solare!
Vitamina C nu numai previne daunele UV, actionand ca o protecție  naturală ușoară, este, de asemenea, este utila in estomparea daunelor UV preente din cauza proprietatilor sale de lupta  contra radicalilor liberi puternici.
5. Paru lucios si puternic
Având suficienta vitamina C poate prevenii despicarea varfurilor si a parului uscat prin consolidarea foliculului  și stimularea creșterii părului. De fapt, aportul redus de vitamina C poate fi o cauza pentru o serie de probleme legate de par care afecteaza cresterea parului.
6. Iti face pielea mai frumoasa
Vitamina C este necesară pentru producerea de colagen, care confera pielii fermitate . Atunci când pielea este deficitară în colagen, devine  lipsita de viață. Având sufficienta vitamina C veti fi  sigura că pielea dumneavostra produce destul colagen.
7. Ajută la vindecarea ranilor
Organismul foloseste vitamina C pentru a repara tesutul deteriorat, contribuind la vindecarea ranilor, cum ar fi tăieturi, vânătăi și pete legate de acnee. Daca doriti  pielii  moarte și sa reducerea rosetii? Încercați  sa intensificati aportul de vitamina C.
8. Piele catifelata
Fără sufficient nutrienți pielea devine aspră și uscată. Cremele care conțin vitamina C îmbunătățesc aspectul și textura pielii fiindca incurajeaza formarea elastinei care , protejează și vindecă celulele pielii.