Vitamina C Prospect

 

Vitamina C Beneficii:

Ajuta la refacerea tesuturilor;

Intareste sistemul imunitar;

Este un antioxidant puternic;

Detoxifica organismul;

Contribuie la productia de colagen;

Contribuie la sanatatea vaselor de sange;

Ajuta la prevenirea bolilor de inima;

Protejeaza pielea de radiatiile solare;

Regleaza nivelul glicemiei si al colesterolului;

Protejeaza corpul de infectii;

Pastreaza dintii si oasele sanatoase;

 

 Vitamina C Prospect

Beneficiile pentru sănătate ale vitaminei C,  cunoscuta si sub numele de acid ascorbic include prevenirea și tratamentul scorbutului, tratamentul răceli comune, stimularea sistemului imunitar, scaderea hipertensiunii, tratamentul intoxicatiilor cu plumb, cataracta, tratamentul cancerului, combaterea accidentului vascular cerebral , menținerea elasticitatii pielii, vindecarea rănilor și controlul simptomelor de astm.

Vitamina C sau acidul ascorbic, este unul dintre cele mai singure si eficiente suplimente alimentare. Este o vitamină solubilă în apă. Este un antioxidant puternic pentru sinteza de colagen, care ajută vasele de sange si muschii corpului. Corpul uman nu are capacitatea de a produce  vitamina C. Prin urmare, aceasta trebuie să fie primită prin alimente și alte suplimente.

Surse importante de Vitamina C

Cele mai importante surse de vitamina C sunt fructele citrice, cum ar fi portocale, clementine, mandarine și struguri. Căpșuni, zmeură, varză, conopidă, alte legume cu frunze, ardei, cartofi, broccoli, macris, patrunjel, varza de Bruxelles si fructele  kiwi sunt de asemenea surse bogate in vitamina C. Gătirea alimentelor la temperaturi scăzute și pentru un timp scurt este importanta pentru păstrarea vitaminei C în produsele alimentare.

 

Produse Naturiste pe Baza de Vitamina C:

Vitamina C 1000 Plus – 100 Tablete

Vitamina C Lichida cu Bioflavonoide – 240 ml

Vitamina C 300 cu Macese si Bioflavonoide – 100 Capsule