Vitamina D Cancer si Tratament Naturist Cancer

 

 

 

Tratament Naturist Cancer:

Pachetul Contine urmatoarele produse:

Oxy Max – oxigeneaza organismul si intareste sistemul imunitar;

Noni Sirop – intareste sistemul imunitar, are efect atitumoral;

Liquid Chlorophyll – detoxifica si alcalinizeaza organismul;

Resveratrol Plus – este un puternic antioxidant care distruge radicalii liberi.

Pentru tratarea cancerului trebuie actionat in 5 feluri:

oxigenarea organismului;

intarirea sistemului imunitar;

alcaliniazarea organismuluil

detoxifierea organismului;

protectia antioxidanta.

1. Oxigenarea OrganismuluiProdusul Oxy Max

Oxy Max – Oxigenul stabilizat este un concentrat electrolitic netoxic, care nu conţine hidrogen-peroxid şi care pune la dispoziţia organismului oxigenul sub formă moleculară. Oxigenul stabilizat ajută la suplimentarea cu oxigen a ţesuturilor, reîncarcă organismul cu energie, îmbunătăţeşte procesele fiziologice, metabolismul şi circulaţia sanguină, ameliorează simptomele ce derivă din dificultăţile respiratorii. Influenţează benefic absorbţia şi utilizarea vitaminelor, mineralelor, aminoacizilor şi extractelor de plante.

 

 

2) Intarirea sistemului imuniar – Noni Sirop

Cercetatorii au analizat folosirea produsului Noni Organic pe post de supliment in tratamentul bolilor tumorale. Rezultatele au fost promitatoare Noni incetinind dezvoltarea celulelor canceroase in multe tipuri de tumori, in conditii de laborator, iar in alte cazuri ameliorand semnificativ efectele secundare nocive ale terapiilor antitumorale si ajutandu-i pe pacienti sa le suporte mai usor.

Prin conţinutul în damnacantal, Noni are acţiune anti­cancerigenă şi chiar încetineşte dezvoltarea tumorilor existente. În cazul în care există deja tumori, scade nivelul de xeronină, proxeronină şi proxerogenază din organism, însă acestea se regăsesc În cantităţi importante în Noni are acţiune adaptogenă, motiv pentru care restabileşte activitatea celulelor disfuncţionale. Consumul sistematic al produsului Noni asigură protecţie împotriva formării tumorilor canceroase.

Xeronina şi proxeronina din compozitia noni au acţiune antidepresivă. Aceste două substanţe accelerează formarea endorfinei, care induce o stare de bună dispoziţie. De asemenea, aceste substanţe scad pragul de percepţie a senzaţiei de durere, cauzată de artrite şi artroze.

Xeronina declanşează mecanismele antiinflamatorii din organism, are acţiune antialergică şi creşte capacitatea de rezistenţă a organismului faţă de bacterii şi virusuri. Din această cauză, noni este recomandat şi persoanelor care suferă de repetate infecţii ale căilor respiratorii superioare.

3), 4) Detoxifierea si alcalinizarea – Liquid Clorophyll

Clorofila are un puternic efect alcalinizant asupra sistemului digestiv, optimizează circulaţia sanguină, digestia, reduce senzaţia de oboseală, îmbunătăţeşte şi sprijină sănătatea. Pe lângă multe alte efecte benefice, ajută şi la menţinerea unei activităţi intestinale optime.

Alfalfa este una din plantele cel mai intens studiate şi reprezintă una din cele mai potrivite surse de proteine, clorofilă, carotină, vitamina A (retinoli), vitamina D (calciferol), vitamina E (tocoferol), vitamina B (piridoxină) şi vitamina K (filochinonă), precum şi o sursă adecvată de enzime digestive.

Alfalfa este utilizată pe întreg globul de sute de ani ca roborant şi fortifiant general. Conform rezultatelor experimentelor, aceasta neutralizeaza efectele substanţelor dăunătoare din alimente care pătrund în ficat şi în intestinul subţire, înainte ca acestea să îşi exercite acţiunea negativă. Poate ajuta la eliminarea toxinelor şi la neutralizarea acizilor. Nutrienţii care conţin o mare cantitate de clorofilă alcalinizează şi detoxifică organismul, în special ficatul.

5) Protectie antioxidanta – Resveratrol Plus

Aşa cum au dovedit cercetările, resveratrolul previne formarea cheagurilor de sânge, păstrând circulaţia sângelui în vasele sanguine. Resveratrolul ajută la scăderea colesterolului, şi este de 10-20 de ori mai puternic decât vitamina E în protecţia împotriva oxidării LDL (lipoproteine cu densitate scăzută), un  proces legat de apariţia afecţiunilor cardiovasculare.

Resveratrolul reduce apariţia tumorilor prin blocarea unei enzime despre care cercetătorii afirma că contribuie la dezvoltarea cancerului de colon. Resveratrolul este un antioxidant natural care protejează celulele organismului, precum şi sistemul nervos şi cardiovascular.

În mod special, poate acţiona benefic în recuperarea după boli sau în cazul persoanelor cu un sistem imunitar compromis. Are acţiune benefică şi asupra persoanelor perfect sănătoase – intensifică metabolismul, ceea ce poate ajuta la pierderea greutăţii corporale, îmbunătăţeşte răspunsul autoimun şi performanţele cardiovasculare.

Produs Naturist Calivita pe Baza de Vitamina D3:

Vitamina D Lichida D-drops – 30 ml

 

Vitamina D a fost recunoscută pentru capacitatea sa unică de a reduce riscul de multe forme de cancer şi s-a demonstrat că poate reduce riscul de boli de inimă, de diabet, de accidente vasculare cerebrale şi de demență. Deoarece aceste boli cronice sunt principalele cauze de deces pentru marea majoritate a adulţilor, nu este nicio surpriză faptul că vitamina D poate prelungi speranţa de viaţă ameliorând efectele negative ale multor boli comune şi ale multor boli fatale.

 

 

Cercetătorii de la Centrul Medical Universitar din Țările de Jos au publicat rezultatele studiului lor în revista Canadian Medical Association. Studiul detaliază modul în care nivelurile suboptimale de vitamina D pot fi asociate cu o scădere a longevităţii. Acest studiu a implicat oameni de vârstă mijlocie şi pe părinţii acestora care aveau în jur de 90 de ani. Autorii au spus că au „descoperit că longevitatea familială a fost asociată cu niveluri mai scăzute de vitamina D și cu o frecvență mai mică de variație alelică a genei CYP2R1, care a fost asociată cu niveluri mai ridicate de vitamina D.”

 

 

Vitamina D lucrează la un nivel genetic pentru a reduce incidența de mutații și pentru a îmbunătăți diviziunea celulară. Pentru a determina asocierea dintre nivelurile de vitamina D și longevitate, oamenii de ştiinţă au analizat datele de la 380 de familii caucaziene cu cel puțin doi fraţi de peste 90 de ani (bărbaţi de peste 89 de ani și femei de peste 91 de ani) într-un studiu olandez . Studiul a examinat frații și copiii acestor participanţi, cu un total de 1038 de copii și 461 de controale.

 

 

Metabolizarea vitaminei D este controlată genetic, dar poate fi influențată de un stil de viață sănătos. Cercetătorii au testat nivelurile de saturație ale vitaminei D folosind analiza sangvină standard de 25(OH)D și au clasificat participanții după lună și după măsurarea sângelui (nivelurile sanguine variază mult între lunile de vară și de iarnă). Cercetătorii au controlat vârsta, sexul, indicele de masă corporală, perioada de an, suplimentele de vitamine și funcția renală. Toți aceşti factori pot influenţa nivelurile de vitamina D. De asemenea, ei au fost atenţi şi la influenţa variaţiei genetice din trei gene asociate cu nivelurile de vitamina D.

 

 

Autorii studiului au stabilit că mecanismul activ care convertește razele ultraviolete de la soare în vitamina D3, prin piele, este, probabil, o funcție genetice ereditară. Autorii au spus că au „descoperit că copiii nonagenarilor, care au avut cel puțin un frate nonagenar, au avut niveluri mai scăzute de vitamina D. De asemenea, s-a constatat că copiii au avut o frecvență mai mică de variante genetice comune în gena CYP2R1; o variantă genetică comună a acestei gene predispune oamenii la niveluri ridicate de vitamina D”.

 

 

Desigur, nu putem controla structura genetică moștenită, dar putem influența expresia genetică prin intervenții alimentare şi prin stilul de viaţă, care include suplimentarea cu vitamina D3 și verificarea bianuală a nivelurilor sanguine de vitamina D pentru a reduce riscul de mortalitatea precoce.