Super Mega Coenzima Q10 – 30 Tablete

super-mega-co-q10-calivita

Consumul a 100 mg CoQ10 pe zi reduce eficient hipertensiunea arterială.

120 mg CoQ10 pe zi pot sprijini recuperarea în urma infarctului şi, de asemenea, pot reduce riscul producerii altor infarcte.

3×100 mg CoQ10 pe zi pot îmbunătăţi semnificativ starea celor care suferă de migrene. 100 mg CoQ10 pe zi pot fi un ajutor de nădejde pentru cei care se confruntă cu probleme gingivale.

3×100 mg CoQ10 pe zi pot ameliora semnificativ simptomele acufenei.

200 mg CoQ10 pe zi pot creşte motilitatea spermatozoizilor, îmbunătăţind astfel semnificativ fertilitatea masculină.

150 mg CoQ10 pe zi pot reduce semnificativ efectele nocive ale radicalilor liberi şi pot accelera activitatea enzimelor antioxidante din organism.

Pret:

183,48 lei

Categorie: . Cuvant Cheie: .

Super Mega CoQ10 este un produs cu o doză extrem de ridicată de CoQ10, cu adaos de antioxidanţi, a cărui administrare se recomandă în scop terapeutic. Dacă CoQ10 este consumată în doze ridicate, numeroasele sale beneficii pot fi mai pronunţate. Cu produsul nostru, puteţi contribui la îmbunătăţirea calităţii vieţii dvs. luând o singură capsulă.

Pentru cine recomandăm ?

  • persoanelor care au probleme cardiovasculare şi hipertensiune,
  • celor care au suferit un infarct,
  • celor care suferă de migrene,
  • celor care au probleme cu gingiile,
  • celor care suferă de acufenă,
  • bărbaţilor, pentru îmbunătăţirea fertilităţii,
  • celor care îşi doresc o protecţie antioxidantă de excepţie.

 

Ştiaţi că ?

Ştiaţi că, în momentul de faţă, se desfăşoară o serie de studii care doresc să demonstreze că Q10 poate avea şi alte efecte benefice, cum ar fi: reducerea efectelor secundare ale unor medicamente (de exemplu statinele) ce pot provoaca durere, oboseală şi slăbiciune; creşterea fertilităţii femeilor; îmbunătăţirea stării pacienţilor care suferă de inflamaţii, depresie maniacală, tumori, diabet, Alzheimer, Parkinson şi boala Huntington?

Atenţie !

Produsul este sensibil la căldură şi lumină, a se depozita cu atenţie. Calitatea coenzimei Q10 pure scade la temperaturi de peste 35° Celsius. Femeile însărcinate şi care alăptează trebuie să ceară sfatul medicului înainte de a începe consumul de CoQ10. Cereţi sfatul medicului înainte de a începe consumul produsului în paralel cu anticoagulante.

Nu există încă recenzii.

Fii primul care scrie un comentariu “Super Mega Coenzima Q10 – 30 Tablete”